Οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν
Οι εκπλήξεις και οι «κομμένοι»
Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις για το ματς με το Καζακστάν - Οι εκπλήξεις και οι «κομμένοι»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, ανακοίνωσε τους παίκτες της αποστολής για το κρίσιμο παιχνίδι με το Καζακστάν (21/3). Ο Ουρουγουανός κόουτς κάλεσε ξανά στην εθνική τον Χρήστο Τζόλη και τον Ζέκα, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης έμεινε εκτός, καθώς ο αριστερός μπακ της Νόριτς υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ.
Ο Πογέτ έχει καλέσει τρεις δεξιούς μπακ (Ρότα, Μπάλντοκ, Σάλιακας), ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Τζόλη στην εθνική μετά από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς πραγματοποιεί καλή σεζόν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (14 γκολ) στη Β' κατηγορία της Γερμανίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γούτας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Παπανικολάου και Φούντας.
Ο αγώνας με το Καζακστάν στην OPAP Arena θα γίνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου (νοκ άουτ) κι εφόσον προκριθεί η εθνική, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο.
Αναλυτικά οι κλήσεις:
Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και όλα αυτά σε φιλική αναμέτρηση..
Ήταν προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο (17/1) για τη 17η αγωνιστική της Super League
Πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση
«Πάντα μου άρεσε να είμαι μέλος ενός συνόλου»
Η μια παίκτρια «κατάφερε» να κερδίσει μόλις τρεις πόντους
Οι εκλεκτοί του Θοδωρή Βλάχου
Τι αναφέρει το δημοσίευμα του «The Athletic»
Τι δήλωσε ο Έλληνας φορ της Μπενφίκα
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Υποχώρησαν κι άλλο στη βαθμολογία τα «ελάφια»
Πώς πήρε το όνομά του
Έκανε… φύλλο και φτερό την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 5-0
Με το παρατσούκλι «King Kev», ο Κίγκαν σημείωσε 204 γκολ σε 592 συμμετοχές σε επίπεδο πρωταθλήματος
Σε μια μέρα θα διεξαχθούν οι νοκ άουτ αγώνες - Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του ΣΕΓΑΣ
Βόμβα έριξε ο Εργκίν Αταμάν για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
«Το μεγαλύτερο δώρο είναι ότι παίζω χωρίς πόνο»
Η απολογητική της ανάρτηση στο Instagram
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.