Αθλητισμος

ΑΕΚ: Με αλλαγές στα τελευταία ματς

Οι σκέψεις που κάνει ο Αλμέιδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ματίας Αλμέιδα
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

ΑΕΚ: Με αλλαγές στα τελευταία ματς - Οι σκέψεις που κάνει ο Αλμέιδα

Η ΑΕΚ καλείται να δώσει δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα και ο Ματίας Αλμέιδα θα προχωρήσει σε αναπροσαρμογές στην ενδεκάδα της ομάδας.

Αρχικά, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Opap Arena και την Κυριακή τον Άρη στο «Βικελίδης». Το πρόγραμμα είναι εκ των πραγμάτων βαρύ και γι' αυτό ο Αλμέιδα θέλει α φρεσκάρει την ενδεκάδα του, προκειμένου να διατηρήσει ψηλά τα επίπεδα ενέργειας και να γίνει το 2/2 που θα βάλει την ομάδα του πρωτοπόρο στα playoffs.

ΑΕΚ: Οι απόντες και τα φαβορί για τις θέσεις

Ως προς τις απουσίες, εκτός πλάνων είναι (εκτός απροόπτου) και για τα δύο παιχνίδια οι Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί και Ζίνι, ενώ δεν παίζει αύριο και ο Ρότα, όπως και ο Κάλενς που είναι τιμωρημένος.

Έτσι, λοιπόν, ο Μήτογλου θα είναι ο παρτενέρ του Βίντα στα στόπερ, εκτός κι αν ο Αλμέιδα χρησιμοποιήσει τον Χατζισαφί στο κέντρο άμυνας, όπως έκανε και κόντρα στην Κηφισιά. Δεξιά οι επιλογές είναι ένας εκ των Σιντιμπέ ή Ραντόνια.

Στο κέντρο ο Σιμάνσκι διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή και τον Λιούμπισιτς. Πιθανότατα, ο Άμραμπατ να καθίσει στον πάγκο μετά τις ενοχλήσεις στο ματς με τη Λαμία και ίσως επιλεγεί ο Φερνάντες. Διόλου απίθανο είναι να είναι αρχικά στον πάγκο και ο Τσούμπερ με τους Μάνταλο, Αραούχο ή και Πισάρο να διεκδικούν τη θέση του.

Στην κορυφή της επίθεσης είναι πανέτοιμος ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά ίσως διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ο Πόνσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ