Αθλητισμος

Γυναίκα διαιτητής συγκρούστηκε με κάμεραμαν σε ισπανικό αγώνα ποδοσφαίρου

Αιμόφυρτη έφυγε από το γήπεδο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αιμόφυρτη έφυγε από το γήπεδο γυναίκα διαιτητής μετά από σφοδρή σύγκρουση με κάμερα
Η Guadalupe Porras έφυγε αιμόφυρτη από το γήπεδο μετά από σύγκρουση με κάμεραμαν © ΕΡΑ / JULIO MUNOZ

Αιμόφυρτη έφυγε από το γήπεδο γυναίκα διαιτητής μετά από σφοδρή σύγκρουση με κάμερα 

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο από αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου LaLiga , ανάμεσα στη Ρεάλ Μπέτις και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς η βοηθός διαιτητής (επόπτης) μετά από σύγκρουση με τηλεοπτική κάμερα σωριάστηκε και έφυγε αιμόφυρτη από το γήπεδο.

Η γυναίκα διαιτητής Guadalupe Porras επέστρεφε στη θέση της στη γραμμή του γηπέδου αφού επιβεβαίωσε το γκολ του Chimy Avila στο 13ο λεπτό για την Ρεάλ Μπέτις.

Η τηλεοπτική κάλυψη δεν έπιασε αρχικά αυτό που είχε συμβεί, καθώς το ιατρικό προσωπικό της Μπέτις έσπευσε να περιθάλψει την Porras, τοποθετώντας την σε ένα φορείο πριν τη μεταφέρει σε ένα ασθενοφόρο.

Όμως, σύμφωνα με τον Relevo, συγκρούστηκε με έναν κάμεραμαν του DAZN 4K που τραβούσε κοντινά πλάνα από τους πανηγυρισμούς του γκολ.

Η Porras χρειάστηκε να αντικατασταθεί στην πλάγια γραμμή από τον τέταρτο αξιωματούχο Holgueras Castellanos μετά από μεγάλη καθυστέρηση του αγώνα.

Ο πρώην διαιτητής της LaLiga Eduardo Iturralde Gonzalez δήλωσε στο Cadena SER:«Μήνυμα στον Javier Tebas [πρόεδρος της LaLiga] – η κάμερα πηγαίνει εκεί που δεν πρέπει να πηγαίνει. Σας παρακαλώ αφήστε τους να δουλέψουν, η βοηθός διαιτητή είναι εξίσου επαγγελματίας με τον παίκτη».

Η Μπέτις διπλασίασε το προβάδισμά της όταν ο Γιούρι Μπερσίτσε της Μπιλμπάο πέτυχε αυτογκόλ στο 38′.

                                                                         

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ