Αθλητισμος

Στην Ελλάδα ο Ολλανδός προπονητής Πασκάλ Γιάνσεν για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ραγδαίες εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Ελλάδα ο Ολλανδός προπονητής Πασκάλ Γιάνσεν για λογαριασμό του Ολυμπιακού
© EPA/Leszek Szymanski

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Γιάνσεν για να αναλάβει τους ερυθρόλευκους - Ποιος είναι ο νέος προπονητής 

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (07/02) ο Πασκάλ Γιάνσεν. Ο Ολλανδός τεχνικός, που έφτασε στην Αθήνα σήμερα το πρωί, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Κ19 του Ολυμπιακού με την Ίντερ για το Youth League.

Απόψε αναμένεται να γίνει και το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στον Ολλανδό και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με σκοπό να συζητήσουν την ενδεχόμενη συνεργασία τους, με τον πρώην τεχνικό της Άλκμααρ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση της Κ19 των «ερυθρολεύκων» με την Ίντερ.

Η πορεία στην Άλκμααρ

Ο Ολλανδός κάθισε για σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο της Άλκμααρ, από τις 5 Δεκεμβρίου του 2020 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου φέτος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη θητεία του ως πρώτος προπονητής σε ομάδα.

Μέχρι να γίνει προπονητής της Άλκμααρ, ο Γιάνσεν ήταν βοηθός προπονητή στην ολλανδική ομάδα για δύο σεζόν, ενώ στο παρελθόν ήταν πρώτος προπονητής των ομάδων Κ21 και Κ19 της Αϊντχόφεν.

Ο Γιάνσεν κάθισε στον πάγκο της Άλκμααρ σε 110 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, με ρεκόρ 65-20-25 και τέρματα 222-123, ενώ συνεργάστηκε και με τον Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Έλληνα διεθνή να μετράει 78 γκολ τα σχεδόν τρία χρόνια συνεργασίας του, όντως ο βασικός πυλώνας του επιθετικού πλάνου του Ολλανδού προπονητή.

Με πληροφορίες από Sport24

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ