- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Γέμισαν χρώματα οι δρόμοι της Αθήνας για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων (εικόνες)
Κολιός και Κάσσου οι μεγάλοι νικητές
Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στο πλαίσιο του 40ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας
Ολκληρώθηκε γύρω στις 9 το πρωί ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων στο πλαίσιο του 40ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας.
Χιλιάδες δρομείς ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους και φέτος, με τους δρόμους από το Σύνταγμα μέχρι το Παναθηναϊκό στάδιο να γεμίζουν με χρώμα.
Ανάμεσα στους δρομείς ήταν η Ολυμπιονίκης Αντιγόνιση Ντρισμπιώτη, ενώ την εκκίνηση έδωσε η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος στη συνέχεια έτρεξε τη διαδρομή.
Δείτε φωτογραφίες από την εκκίνηση
Στιγμιότυπα από τους τερματισμούς στο Καλλιμάρμαρο
Κολιός και Κάσσου οι νικητές
Ο Νέστορας Κολιός συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις στη σεζόν και τερμάτισε πρώτος μέσα σε 14 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα. Υπενθυμίζεται ότι ήταν ο νικητής της ίδιας διαδρομής και το 2022.
«Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, αν και κυνηγούσα από την αρχή να κάνω το ρεκόρ διαδρομής, αλλά ούτε φέτος το κατάφερα. Είμαι ευχαριστημένος από τη διαδρομή, θα συνεχίσω να έρχομαι και υπόσχομαι πως κάποια στιγμή θα σπάσω το ρεκόρ», είπε ο αθλητής με το τέλος του αγώνα.
Στη δεύτερη θέση στο αγώνισμα τερμάτισε ο Γιώργος Κύρτσης με 14.55 και στην τρίτη ο Ορφέας Ιωάννου με 14.55.
Στις γυναίκες, πρώτη βγήκε η Μαρία Κάσσου, η οποία κατάφερε να υπερασπιστεί την περσινή της νίκη τερματίζοντας σε 16.46. Η αθλήτρια έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά και ακόμη δεν είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.
«Ήταν ένα καλό ξεκίνημα, μια καλή πρεμιέρα. Τελείωσα πιο αργά φέτος τους αγώνες οπότε ξεκίνησα και πιο αργά τις προπονήσεις. Είναι μια περίοδος που ψάχνω τα πατήματά μου και για μένα ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο προπονητικό τεστ. Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοση, αν και θα ήθελα το ρεκόρ διαδρομής που έχω από πέρυσι. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μου και λατρεύω αυτόν τον αγώνα. Η ατμόσφαιρα είναι φοβερή», σχολίασε η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Μελίσσα Αναστασάκη με 16.55 και το χάλκινο η Ντενίσα Μπάλα με 17.03.
Φωτογραφίες: EUROKINISSI
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τις υποσχέσεις για διαφάνεια στις καταγγελίες για χειραγώγηση αγώνων
Πλήρωσαν το κακό φινάλε οι ερυθρόλευκοι - Έχασαν διαφορά οκτώ πόντων στην τελευταία περίοδο
Τι ισχυρίστηκε για τις 820.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση των φερόμενων στημένων αγώνων μπάσκετ
Με ελικόπτερο στο νοσοκομείο
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζητά να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας για τους στημένους αγώνες, μετά τις αποκαλύψεις για την αποβολή του το 2018
Στο αριστερό του χέρι έχει τη φράση «No retreat, no surrender»
Ο Βαγγέλης Τσάπας έκανε ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην απόφαση του Παναγιώτη Γιαννάκη να κινηθεί δικαστικά μετά τις αποκαλύψεις για συγκεκριμένη αναμέτρηση
Τελικά ποιος βγήκε κερδισμένος από αυτό το trade;
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκεστο Instagram
Αφορά αγώνες από το 2016 ως το 2026
Τι ανέφερε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της
Σπουδαία πρόκριση για τον Έλληνα τενίστα
Ένας από τους βασικούς μάρτυρες της έρευνας φέρεται να παρέδωσε στις Αρχές τον κατάλογο
Τι δήλωσε ο Αργεντινός μύθος
Στο μικροσκόπιο δωροδοκίες, διαιτητές και στοιχήματα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Γιατί είχε τόση σημασία η νίκη των Πειραιωτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.