Αθλητισμος

Λιονέλ Μέσι: «Νομίζω ότι η Ευρώπη τελείωσε για εμένα»

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα κλείσει την καριέρα του ο σταρ του ποδοσφαίρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιονέλ Μέσι: Απέκλεισε την πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη - Τι απαντά για Ίντερ Μαϊάμι, Μπαρτσελόνα και το Μουντιάλ 2026.
Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα © EPA/Cristobal Herrera-Ulashkevich

Λιονέλ Μέσι: Απέκλεισε την πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη - Τι απαντά για Ίντερ Μαϊάμι, Μπαρτσελόνα και το Μουντιάλ 2026.

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι © EPA/Etienne Laurent

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών σχολίασε σχετικά:

«Δόξα τω Θεό, έκανα μια εξαιρετική καριέρα στην Ευρώπη και κατέκτησα όλα όσα είχα ονειρευθεί. Τώρα που αποφάσισα να παίξω στις ΗΠΑ, δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω ποτέ για να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Φυσικά και θα μου λείψουν το Champions League Τσάμπιονς Λιγκ και η La Liga, είναι διοργανώσεις με ιδιαίτερο άρωμα. Όμως ωφελήθηκα από αυτά όσο μπορούσα, οπότε δεν νιώθω απογοήτευση».

Μέσι: Ήθελα να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα - Νιώθω άνετα στο Μαϊάμι

Όσον αφορά στην επιθυμία του να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, ο οκτάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», τόνισε:

«Ήθελα να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα και να ξαναπαίξω εκεί, ώστε να αποχωρήσω από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής της, αλλά δεν ήταν εφικτό και έτσι ήλθαμε στο Μαϊάμι. Είχα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη και από την Σαουδική Αραβία αλλά επέλεξα την Ίντερ Μαϊάμι. Και νιώθουμε πολύ άνετα οικογενειακώς».

Αναφερόμενος τέλος στο ενδεχόμενο να παίξει στο Μουντιάλ του 2026, που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 με την εθνική Αργεντινής, επεσήμανε:

«Με βάση την ηλικία που θα έχω τότε, φαίνεται πολύ δύσκολο, αλλά θα δούμε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ