Αθλητισμος

Ο δημιουργός του «One Piece» έγραψε για τον Μίλτο Τεντόγλου

H πόζα του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος μιμήθηκε τον Luffy από το «One Piece», δεν πέρασε απαρατήρητη...

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Mίλτος Τεντόγλου μιμείται το Gear 5 του Luffy
O Mίλτος Τεντόγλου μιμείται το Gear 5 του Luffy

Μίλτος Τεντόγλου: Η ανάρτηση του δημιουργού του αγαπημένου του anime και manga «One Piece» για τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή

Μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια (χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα κλειστού και ανοιχτού στίβου, Πανευρωπαϊκά κλειστού και ανοιχτού), αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου μόλις πέτυχε άλλη μια... διάκριση για την οποία μπορεί να είναι περήφανος.

Ο Εϊτσίρο Όντα, ο δημιουργός του αγαπημένου του anime και manga «Οne Piece», αναφέρθηκε στον Έλληνα πρωταθλητή σε ανάρτησή του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος Ιάπωνας mangaka έγραψε: «Ο Έλληνας αθλητής Μιλτιάδης Τεντόγλου κάνει την πόζα για το Gear 5 ακριβώς πριν κερδίσει το χρυσό στον τελικό του άλματος εις μήκος ανδρών! Ο ίδιος τύπος που έκανε την πόζα για το Gear 2 πριν από μερικά χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020».

H λατρεία του Τεντόγλου για το «One Piece»

Ο Όντα αναφερόταν στο γεγονός ότι λίγο πριν κάνει το «χρυσό» άλμα των 8,52 μέτρων στον τελικό της Βουδαπέστης, ο Τεντόγλου είχε μιμηθεί την πόζα του Λούφι (Luffy), του πρωταγωνιστή του «Οne Piece».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv0ygkc6ywld)

Υπενθυμίζεται ότι και κατά την είσοδό του στο στάδιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Έλληνας άλτης είχε κάνει άλλη μια χαρακτηριστική κίνηση του Luffy.

One Piece at the Olympics - Miltos Tentoglou activates Gear Second and wins Gold medal (short edit)

Το «One Piece» είναι από τα πιο δημοφιλή manga και anime όλων των εποχών. Ξεκίνησε το 1997 από τον Όντα και κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα, με τις πωλήσεις να ξεπερνάνε τα 510 εκατομμύρια αντίτυπα.

Σε λίγες μέρες, μάλιστα, συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου, θα κυκλοφορήσει και η live action εκδοχή του «One Piece» στο Netflix.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ