Αθλητισμος

Τέλος η σεζόν για τον Νεϊμάρ - Στο χειρουργείο ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν

Θα μείνει 3-4 μήνες εκτός γηπέδων - Η ανακοίνωση του συλλόγου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Νεϊμάρ – Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα μείνει 3-4 μήνες εκτός γηπέδων και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που παρουσίασε στον αστράγαλο ο Νεϊμάρ και χάνει την ποδοσφαιρική σεζόν © EPA/Teresa Suarez

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Νεϊμάρ – Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα μείνει 3-4 μήνες εκτός γηπέδων και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν, της οποίας οι φιλοδοξίες για κατάκτηση του Champions League δέχονται σοβαρό πλήγμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας, ο Νεϊμάρ θα πρέπει να μείνει εκτός ομάδας για διάστημα 3-4 μηνών, αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

«Ο Νεϊμάρ παρουσίασε προβλήματα αστάθειας στον δεξιό αστράγαλο τα τελευταία χρόνια. Μετά το τελευταίο του διάστρεμμα που συνέβη στις 20 Φεβρουαρίου, το ιατρικό επιτελείο της Παρί Σεν Ζερμέν συνέστησε επέμβαση αποκατάστασης συνδέσμων, προκειμένου να αποφευχθεί μεγάλος κίνδυνος υποτροπής. Όλοι οι εμπειρογνώμονες που ρωτήθηκαν επιβεβαίωσαν αυτήν την ανάγκη.

Η επέμβαση αυτή θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο ASPETAR της Ντόχα. Αναμένεται διάστημα 3 με 4 μηνών πριν την επιστροφή του στη συλλογική προπόνηση», ανέφερε ο γαλλικός σύλλογος.

Νεϊμάρ: Το πρόβλημα στον αστράγαλο και η επιθυμία να «κατακτήσει τα πάντα»

Ο Νεϊμάρ, πρόσθεσε πρόσφατα ακόμη ένα βραβείο στην πλούσια συλλογή του, καθώς του απονεμήθηκε για έκτη φορά στην καριέρα του το «Samba Gold», που αφορά στον καλύτερο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Ενόσω ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο, και προτού αποκαλυφθεί η πραγματική διάσταση του προβλήματος που τον οδηγεί τελικά στο χειρουργείο, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα. Γι’ αυτό, δεν θα χρησιμοποιούσα το ρήμα «μπορώ», επειδή το κάνει να ακούγεται εύκολο και δεν είναι», σχολίασε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς στο Μόναχο με την Μπάγερν Μονάχου (σ.σ. ήττα στο Παρίσι με 1-0 στο πρώτο ματς για τους «16» του Champions League) και πρόσθεσε:

«Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στον κόσμο και οι μεγαλύτεροι αθλητές στον κόσμο, παίζουν στο Champions League. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ, είναι ότι θα τα δώσουμε όλα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε και ελπίζουμε να τις κατακτήσουμε όλες και να κερδίσουμε αυτούς τους τίτλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ