Αθλητισμος

Ο Πικέ παρουσίασε τη νέα του σύντροφο και η Σακίρα τού απάντησε

«Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια»

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σακίρα
Η Σακίρα © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Σακίρα προς Ζεράρ Πικέ - Η «απάντηση» της τραγουδίστριας στον πρώην της που παρουσίασε τη νέα του σύντροφο στο Instagram

Η Σακίρα στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στον Πικέ, ο οποίος έκανε την πρώτη του ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Σακίρα ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο χορεύει υπό τους στίχους του νέου της τραγουδιού «BZRP Music Sessions #53».

Το συγκεκριμένο «revenge song» έχει γίνει viral, καθώς περιέχει αρκετές «μπηχτές» τόσο στον Πικέ όσο και στη μητέρα του, την πεθερά της Σακίρα.

«Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες χορεύουν merengue (είδος χορευτικής μουσικής από τη Δομινικανή Δημοκρατία)» αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Στο συγκεκριμένο τραγούδι υπάρχει και ο στίχος: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίω εγώ αν σου ασκούν κριτική».

«Καρφιά» στον Πικέ που παρουσίασε τη νέα του σύντροφο στο Instagram

Σημειώνεται ότι αρκετά σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Πικέ με τη νέα του σύντροφο, μόνο κολακευτικά δεν ήταν. «Πάω στοίχημα ότι οι γοφοί της Κλάρα λένε ψέματα» λέει ένα από τα σχόλια με ξεκάθαρη αναφορά στο τραγούδι «hips don’t lie», το οποίο η Σακίρα ερμηνεύει μαζί με τον Wyclef Jean.

«Θα μπορούσες να περιμένεις λίγο, έτσι δεν είναι; Από σεβασμό προς την πρώην σύντροφό σου;» γράφει με νόημα ένας άλλος χρήστης.

«Το να ερωτεύεσαι κάποιον άλλον είναι εντάξει, τα συναισθήματα δεν ελέγχονται, αλλά δεν ξέρεις πώς να φερθείς», ένα ακόμη επικριτικό σχόλιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ