Αθλητισμος

Premier League: «Αφεντικό» του Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ - Κέρδισε 2-1 τη Σίτι με ανατροπή

«Γύρισε» το ντέρμπι στο φινάλε με γκολ των Μπρούνο Φερνάντες και Ράσφορντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © EPA/Adam Vaughan

Premier League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1: Οι «κόκκινοι» κέρδισαν το τοπικό ντέρμπι με ανατροπή - Χάνει έδαφος η ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μια εκπληκτική ανατροπή στα τελευταία λεπτά του σπουδαίου ματς της 20ης αγωνιστικής για την Premier League κερδίζοντας με σκορ 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα δραματικό ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έμοιαζε να κλείνει τη διαφορά από την Άρσεναλ, η οποία προπορεύεται στην Premier League, αφού ο αναπληρωματικός Τζακ Γκρίλις την έβαλε με κεφαλιά μπροστά από τη σέντρα του Κέβιν ντε Μπρόινε στο 60ο λεπτό, μόνο που η Γιουνάιτεντ οδήγησε τους οπαδούς της στην έκσταση με φοβερό comeback.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ισοφάρισε με αμφιλεγόμενο τρόπο, με 12 λεπτά να απομένουν, καθώς ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε παρά την παρουσία του Μάρκους Ράσφορντ σε θέση οφσάιντ. Οι διαμαρτυρίες της Σίτι για την εγκυρότητα του γκολ, αγνοήθηκαν παρά το ότι η σημαία του επόπτη ανέβηκε.

Ο Ράσφορντ ήταν και πάλι το κεντρικό πρόσωπο τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν έστειλε τη σέντρα του αναπληρωματικού Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στα δίχτυα της κερκίδας του Στρέτφορντ Εντ για να φέρει τη Γιουνάιτεντ σε απόσταση ενός πόντου από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία παραμένει πέντε πόντους μακριά από την Άρσεναλ, ενώ μάλιστα έχει παίξει ένα ματς παραπάνω.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ/ 4-2-3-1): Ντε Χέα - Γουάν Μπισάκα, Βαράν, Σο, Μαλάσια (90'+2' Μαρτίνες) - Κασεμίρο (90'+2' ΜακΤόμινεϊ), Φρεντ - Φερνάντες, Έρικσεν (72' Γκαρνάτσο), Ράσφορντ (90'+2' Μαγκουάιρ) - Μαρσιάλ (46' Άντονι).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα/ 4-3-3): Έντερσον -Γουόκερ, Ακάντζι, Ακέ, Κανσέλο - Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα - Μάχρεζ, Φόντεν (57' Γκρίλις), Χάαλαντ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ