Αθλητισμος

Μίκαελ Σουμάχερ: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του Μικ για τα γενέθλιά του

O Γερμανός πιλότος κλείνει τα 54 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίκαελ Σουμάχερ: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του για τα γενέθλιά του
© Lars Baron/Getty Images/Ideal Image

Μίκαελ Σουμάχερ: Η ανάρτηση του γιου του Μικ για τα γενέθλιά του

Ο Μικ Σουμάχερ με αφορμή τα 54α γενέθλια του πατέρα του Μίκαελ έκανε ένα μία ανάρτηση στο Instagram. Ανέβασε δύο φωτογραφίες, μία κοινή τους από το παρελθόν και μία μόνο με τον Μίκαελ Σουμάχερ μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Στην περιγραφή σχολίασε: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά από όλους. Σε αγαπώ».

Υπενθυμίζεται, ότι ο επί 7 φορές πρωταθλητής της Formula 1 υπέστη σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις από ένα ατύχημα στο σκι το 2013 και έκτοτε βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Τα τελευταία νέα της υγείας του Γερμανού πιλότου

Ο Νικόλα Ατσιάρι, νευροχειρουργός σε νοσοκομείο στη Μπολόνια, εκτίμησε ότι έπειτα από ένα μακροχρόνιο κώμα ο Σουμάχερ είναι «ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από αυτό που θυμόμαστε στις πίστες της Formula 1». Και διευκρίνισε: «Χρειάζεται φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο από ομάδα ιατρών και φυσικοθεραπευτών. Ο τραυματισμός που υπέστη έχει επιπτώσεις όπως μυική ατροφία, πρόβλημα στους τένοντες και οστεοπόρωση».

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η σύζυγός του Κορίνα έκανε μια δήλωση με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σουμάχερ, που ανέβηκε στην πλατφόρμα του Netflix, δήλωση που ο καθένας την ερμηνεύει κατά το δοκούν: «Μου λείπει κάθε μέρα. Όχι μόνο σε μένα αλλά και στα παιδιά, την οικογένεια, τον πατέρα του, όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μάικλ. Αλλά αυτός είναι εκεί, αν και με διαφορετικό τρόπο»…

Ο εμπνευστής του φαν κλαμπ Ράινερ Φέρλινγκ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο Σουμάχερ θα ξεπεράσει το ατύχημά του και θα εμφανιστεί δημόσια. «Ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια, ότι παίρνει αγάπη, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Ο Μίκαελ μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που έχει μια τόσο δυνατή οικογένεια στο πλευρό του. Εμείς, ως φαν κλαμπ, θα προσφέρουμε όποιο είδος υποστήριξης μπορούμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ