Αθλητισμος

NFL: Καρδιακή προσβολή υπέστη ο Νταμάρ Χάμλιν

Η επίσημη ενημέρωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
NFL: Καρδιακή προσβολή υπέστη ο Νταμάρ Χάμλιν
© EPA/TANNEN MAURY

NFL: Καρδιακή προσβολή υπέστη ο Νταμάρ Χάμλιν μετά τη σύγκρουση με αντίπαλο

Καρδιακή προσβολή υπέστη ο παίκτης του NFL, Νταμάρ Χάμλιν, που κατέρρευσε σε αγών των Μπάφαλο Μπιλς, σύμμφωνα με την πρώτη επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. 

Με ανάρτηση στα social media, οι Μπάφαλο Μπιλς ενημέρωσαν ότι ο 24χρονος βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ υπέστη καρδιακή προσβολή.

«Ο Νταμάρ Χάμλιν υπέστη ανακοπή καρδιάς μετά από σύγκρουση στον αγώνα μας κόντρα στους Μπίνγκαλς.

Ο σφυγμός του επανήλθε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα. Βρίσκεται σε καταστολή και η κατάστασή του είναι κρίσιμη» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νταμάρ Χάμλιν κατέρρευσε μετά από σύγκρουση με αντίπαλο κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου ενός αγώνα με τους Cincinnati Bengals και αφού έλαβε ιατρική φροντίδα στο γήπεδο για πάνω από 30 λεπτά προτού μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο Χίγκινς έπεσε πάνω στον Χάμλιν με όλη την ταχύτητα που είχε αναπτύξει και φάνηκε να τον χτυπάει στο κεφάλι και στο στήθος. Ο Χάμλιν σηκώθηκε γρήγορα, έκανε δύο βήματα και τελικά ξαναβρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. 

Οι οπαδοί που παρευρέθηκαν στο στάδιο Paycor, οι οποίοι είχαν μείνει σιωπηλοί κατά την εξέλικη του περιστατικού, χειροκροτούσαν καθώς το ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματισμένο παίκτη.

Περίπου 100 ποδοσφαιρόφιλοι συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι θέλοντας να ενημερωθούν για την κατάστασή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ