Αθλητισμος

Λιονέλ Μέσι: Η στιγμή που φτάνει στο σπίτι του στο Ροσάριο με χιλιάδες Αργεντίνους να τον περιμένουν (βίντεο)

«Σε ευχαριστούμε Λίο», του φώναζαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
messi

Λιονέλ Μέσι: Λαοθάλασσα τον περίμενε και στο σπίτι του στο Ροσάριο - Δεν μπορούσε να προσεγγίσει το αυτοκίνητο

Χιλιάδες Αργεντίνοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Λιονέλ Μέσι στο Ροσάριο για να τον υποδεχθούν μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Ο «pulga» επέστρεψε με τους υπόλοιπους διεθνείς από το Κατάρ και έγιναν δεκτοί με δάφνες από πέντε εκατομμύρια συμπατριώτες τους που πλημμύρισαν το Μπουένος Άιρες για να πανηγυρίσουν μαζί τους.

Φυσικά, ο Λιονέλ Μέσι εισέπραξε λίγη περισσότερη αγάπη απ' ότι οι συμπαίκτες του. Η κατάκτηση του Μουντιάλ τον ανυψώνει ακόμα περισσότερο στα μάτια του λαού της Αργεντινής μιας και τους χάρισε το χρυσό τρόπαιο που είχαν να γευτούν από το 1986.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στο σπίτι και την περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε, το Ροσάριο, χιλιάδες ήταν οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί για να τον επευφημήσουν προσωπικά.

Όπως ήταν λογικό, τη στιγμή που προσπάθησε να προσεγγίζει το σπίτι του χθες, μετά τους πανηγυρισμούς στην πρωτεύουσα, ο κόσμος κατέστει σχεδόν αδύνατη τη διέλευση φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Η σύζυγός του, Αντονέλα, ήταν εκείνη που οδηγούσε και εκείνος κοιτούσε και χαιρετούσε τον κόσμο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ