Αθλητισμος

Το Μουντιάλ έβαλε... φωτιά στα social media

Μόνο κατά τη διάρκεια του τελικού, κατεγράφησαν 25,9 εκατομμύρια αναρτήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mundial2022

Το Μουντιάλ του Κατάρ έκανε ανεπανάληπτα ρεκόρ στα social media - Μόνο κατά τη διάρκεια του τελικού, κατεγράφησαν 25,9 εκατομμύρια αναρτήσεις

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, που ολοκληρώθηκε στο Κατάρ με θριαμβεύτρια την Αργεντινή, σχεδόν... μονοπώλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κατά την διάρκεια του, αναρτήθηκαν 113.136.540 μηνύματα, αριθμός κατά 60% μεγαλύτερος σε σχέση με το Μουντιάλ του 2018.

Μόνο κατά τη διάρκεια του τελικού, κατεγράφησαν 25,9 εκατομμύρια αναρτήσεις, ενώ με περισσότερα από δέκα εκατομμύρια μηνύματα, υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιρόφιλοι την παρουσία του Νοτιοκορεάτη καλλιτέχνη, Jungkook, στην τελετή έναρξης της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία, ανακοινώθηκαν από το εργαλείο παρακολούθησης «Visibrain», ενώ όπως έγινε γνωστό, ο Κιλιάν Μπαπέ, έλαβε τα περισσότερα αιτήματα με 9,2 εκατομμύρια δημοσιεύσεις, ενώ σε εθνικό επίπεδο, στην κορυφή του ενδιαφέροντος βρέθηκε η Αργεντινή με 41,3 εκατομμύρια μηνύματα, ξεπερνώντας τη Γαλλία (20,3 εκατομμύρια) και τη Βραζιλία (9,1 εκατομμύρια).

Και με εξαίρεση τον τελικό Αργεντινή-Γαλλία, ο προημιτελικός ανάμεσα στο Μαρόκο και την Πορτογαλία, ήταν ο αγώνας που... συζητήθηκε περισσότερο, με 1.048.827 μηνύματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καθάρισε» την Τουρκία η Εθνική πόλο ανδρών (20-8) και φουλάρει για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
«Καθάρισε» την Τουρκία η Εθνική πόλο ανδρών (20-8) και φουλάρει για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Με έναν απογευματινό… περίπατο ξεκίνησε η εθνική «Καθάρισε» την Τουρκία η Εθνική πόλο ανδρών (20-8) και φουλάρει για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματοςτις υποχρεώσεις της στη Β΄ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY