Αθλητισμος

Οι «χλωμοί» πανηγυρισμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο - Έφυγε μόνος του για τα αποδυτήρια (βίντεο)

Η κάμερα ήταν συνεχώς πάνω του

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο - Μουντιάλ 2022: Έφυγε μόνος του από το γήπεδο ενώ οι συμπαίχτες του πανηγυρίζαν την πρόκριση

Η τολμηρή κίνηση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει εκτός βασικού σχήματος τον Κριστιάνο Ρονάλντο λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο για την Πορτογαλία, που με το εμφατικό 6-1 απέναντι στην Ελβετία, πήρε την πρόκριση για τις «8» καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα, ο Σάντος δεν θα μπορούσε να νιώθει πιο δικαιωμένος, καθώς ο άνθρωπος που επέλεξε να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο, σημείωσε «χατ - τρικ», στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Παρ' όλα αυτά, η ψυχολογία και η διαχείριση του αρχηγού της ομάδας είναι κάτι που παραμένει στο τραπέζι, καθώς ο «πληγωμένος» εθνικός ήρωας των Πορτογάλων δεν φάνηκε να αποδέχεται την τιμωρία του. Μία τιμωρία που προέκυψε μετά τη δυσαρέσκεια του τελευταίου, όταν αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του στο ματς με τη Νότια Κορέα. 

Ειδικά τώρα που η ομάδα έδειξε τρομερό πρόσωπο με εκείνον στον πάγκο, το «εγώ» του Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζει εύθραυστο κάτι που αποδείχθηκε και στον χθεσινό αγώνα.

Κάτι τρέχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουντιάλ του Κατάρ

Μπορεί το κλίμα μετά το τέλος της αναμέτρησης να ήταν εορταστικό για τους Πορτογάλους, αυτό δεν φάνηκε, όμως, να ισχύει και για τον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του στους πανηγυρισμούς, αλλά έφυγε μόνος του για τα αποδυτήρια. 

Αλλά και η χειραψία που αντάλλαξε με τον Φερνάντο Σάντος μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μόνο θερμή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Οι φίλαθλοι στο Μουντιάλ του Κατάρ ψηφίζουν Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν πάντως στο γήπεδο για να δουν τον τελευταίο αγώνα της φάσης των «16» στο Μουντιάλ του Κατάρ τάχθηκαν στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο, αποθεώνοντάς τον τόσο κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ζητώντας την είσοδό του στο ματς, Κάτι που τελικά έγινε 15 λεπτά πριν το φινάλε.

Η αλλαγή με τη Νότια Κορέα και το ξεκίνημα στον πάγκο με την Ελβετία για τον CR7

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε εμφανή τη δυσφορία του κατά την αλλαγή του στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Νότια Κορέα, με τον προπονητή της ομάδας να δηλώνει για τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ότι «δεν μου άρεσε καθόλου».

«Πραγματικά δεν μου άρεσε. Αλλά από εκείνη τη στιγμή και μετά όλα έχουν τελειώσει σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτά τα θέματα λύνονται κεκλεισμένων των θυρών. Λύθηκε» ξεκαθάρισε ο Φερνάντο Σάντος.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Ελβετία, ο Φερνάντο Σάντος κλήθηκε να σχολιάσει στο RTP3 αυτήν την κίνησή του και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με τον αγώνα με τη Νότια Κορέα. «Δεν έχει σχέση, αυτό το θέμα έχει κλείσει. Είναι μια στρατηγική επιλογή για αυτό το παιχνίδι, κίνηση τακτικής και τίποτα περισσότερο. Είναι ένας υποδειγματικός επαγγελματίας και αν χρειαστεί θα βοηθήσει την Πορτογαλία» δήλωσε ο Σάντος, την ώρα που η Πορτογαλία συνεχίζει να ονειρεύεται στο Μουντιάλ του Κατάρ.