Αθλητισμος

Οι νέες φήμες για την ερωτική ζωή του Κιλιάν Μπαπέ

Ανάμεσα στη Βελγίδα Ρόουζ Μπερτράμ και το τρανς μοντέλο Ινές Ράου ο γάλλος ποδοσφαιριστής;

62224-137655.jpg
Newsroom
26’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ
© Instagram

Κιλιάν Μπαπέ: Η μπερδεμένη του προσωπική ζωή - Η Ρόουζ Μπερτράμ και η Ινές Ράου

Μπορεί ο Κίλιαν Μπαπέ να βρίσκεται με την εθνική Γαλλίας στο Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022, οι φήμες και το ενδιαφέρον όμως για την προσωπική του ζωή συνεχίζει να απασχολεί εντόνως τα διεθνή ΜΜΕ. 

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν πρόσφατα εθεάθη με το τρανς μοντέλο, Ινές Ράου, την ίδια ώρα όμως που οι φήμες τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Βελγίδα, Ρόουζ Μπερτράμ.

Πιο συγκεκριμένα, στα τέλη Ιουλίου, η Βελγίδα λέγεται ότι έβαλε τέλος στο οκταετές ειδύλλιο της με τον Ολλανδό διεθνή, Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ, και είναι σε σχέση με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι φήμες όμως για την προσωπική ζωή του Κιλιάν Μπαπέ δεν σταματούν εκεί, αφού πριν δύο μήνες ο Γάλλος φωτογραφήθηκε να κουβαλά στην αγκαλιά του ένα τρανς μοντέλο, την Ινές Ράου.

Πρόκειται για τη Γαλλίδα η οποία έγινε το πρώτο τρανς άτομο που έχει ποζάρει σε πρωτοσέλιδα του Playboy. Μάλιστα, μιλώντας στο περιοδικό, είπε ότι «έτσι γιόρτασα το coming out μου, στην πραγματικότητα… πήρα αυτή την ευκαιρία και μετά υπέγραψα με ένα πρακτορείο».

Το τρανς μοντέλο ανακηρύχθηκε Playmate του μήνα από το περιοδικό Playboy για τον Νοέμβριο του 2017.

Ο πρώην προπονητής του Μπαπέ στην Παρί, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δήλωσε στην ιταλική Gazzetta dello Sport ότι είναι νέος και ακόμα «ανώριμος», προσθέτοντας ότι πρέπει ακόμα να «βρει τον εαυτό του», τροφοδοτώντας ακόμα περισσότερο τα όσα ακούγονται γύρω από τις σχέσεις του ποδοσφαιριστή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ