Αθλητισμος

Εκτός Μουντιάλ 2022 ο Σάντιο Μανέ - Σοβαρός ο τραυματισμός του

12 ημέρες πριν τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Σενεγάλη στερείται το μεγάλο της αστέρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μουντιάλ 2022: Eκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ μένει ο Σάντιο Μανέ μετά τον χθεσινό τραυματισμό του - Το ρεπορτάζ της L’Equipe για τον σταρ της Σενεγάλης.
Ο επιθετικός της Σενεγάλης Σάντιο Μανέ χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μετά τον χθεσινό τραυματισμό του © EPA/Sascha Steinbach

Μουντιάλ 2022: Eκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ μένει ο Σάντιο Μανέ μετά τον χθεσινό τραυματισμό του - Το ρεπορτάζ της L’Equipe για τον σταρ της Σενεγάλης.

Εκτός Μουντιάλ μένει τελικά ο Σάντιο Μανέ μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον τένοντα, στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Βέρντερ Βρέμης με σκορ 6-1 για την Μπουντεσλίγκα.

Ο επιθετικός της Σενεγάλης αρχικά φαινόταν να μην έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο όπως αναφέρει η L'Equipe, τελικά αναμένεται να μην μεταβεί στο Κατάρ όπου και οι αγώνες ξεκινούν σε 12 μέρες.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, είχε αρχικά πει για τον τραυματισμό μετά τον αγώνα: «Είναι ένα δυσάρεστο περιστατικό».

Ο διεθνής επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης στην «Allianz Arena» και εν τέλει βγήκε αναγκαστικά αλλαγή στο 20ο λεπτό.

Ο προπονητής της Σενεγάλης Αλιού Σισέ πρόκειται να ανακοινώσει την αποστολή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο την Παρασκευή.

Ο δύο φορές Αφρικανός ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Μανέ είναι βασικός παίκτης για την πρωταθλήτρια Αφρικής Σενεγάλη, η οποία αντιμετωπίζει τους Ολλανδούς στον εναρκτήριο αγώνα του πρώτου ομίλου στις 21 Νοεμβρίου, πριν αντιμετωπίσει την εθνική της διοργανώτριας χώρας και στη συνέχεια τον Ισημερινό.

Musiala Goal & Mane Injury vs Werder Bremen

Ο Σάντιο Μανέ, ρέκορτνμαν σκόρερ της χώρας του, σημείωσε το νικητήριο γκολ στη διαδικασία των πέναλτι επί της Αιγύπτου, που εξασφάλισε στη Σενεγάλη τον πρώτο της τίτλο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής νωρίτερα φέτος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ