Αθλητισμος

Η Γιούλικα Σκαφιδά θα τρέξει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας παρέα με φίλη της σε αμαξίδιο

Το σημαντικό μήνυμα της ηθοποιού για τον αγώνα της 13ης Νοεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά θα τρέξει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας παρέα με τη φίλη της Ποθητή, η οποία θα συμμετάσχει στον αγώνα με αμαξίδιο.
«Για όσους πίστευαν ότι δεν μπορούν και τα κατάφεραν»: Η Γιούλικα Σκαφιδά δίνει το δικό της μήνυμα λίγο πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας © Instagram / Youlika Skafida

Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά θα τρέξει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας παρέα με τη φίλη της Ποθητή, η οποία θα συμμετάσχει στον αγώνα με αμαξίδιο.

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι μία από τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς, αλλά και ενθουσιώδης δρομέας. Τις ημέρες αυτές προετοιμάζεται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, έχοντας παράλληλα ένα διπλό στόχο: Να τρέξει και για όσους «πίστευαν ότι δε μπορούν, αλλά τελικά τα κατάφεραν».

Πιο συγκεκριμένα, η Γιούλικα Σκαφιδά προετοιμάζεται να αγωνιστεί στις 13 Νοεμβρίου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, παρέα με τη φίλη της Ποθητή, η οποία θα συμμετάσχει στον αγώνα με αμαξίδιο.

Την Κυριακή η Γιούλικα Σκαφιδά έλαβε μέρος στο επετειακό Ladies Run και μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα social media μερικές από τις σκέψεις της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τις έχουν βοηθήσει με τον τρόπο τους.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Το κορίτσι στο αμαξίδιο που πίστευε πως δε μπορεί ή πόσοι φίλοι χωράνε σε έναν Μαραθώνιο»

«Με τη φίλη μου την Ποθητή Pothiti Kinigopoulou στις 13 Νοεμβρίου θα τρέξουμε τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Σκεφτήκαμε πως είναι μια ωραία μέρα που η πόλη είναι άδεια από αυτοκίνητα και οι άνθρωποι έχουν βγει στους δρόμους και χειροκροτούν να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

»Σ’ αυτήν την προσπάθεια έχουμε δίπλα μας τους δικους μας ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας αγαπάνε αλλά και νέους φίλους όπως: ο Faidros Panagopoulos525 Tailormade Wheelchairs που μας αγκάλιασε και μας έδωσε αυτό το φανταστικό αμαξίδιο ειδικά σχεδιασμένο για τον σκοπό μας.

»Ο Βασίλης Γερογιάννης που τρέχει χρόνια με την κόρη του Μαριλένα και μας βοηθάει με την πείρα του.

»Ο Απόστολος Βαφειάδης που έχει τρέξει τον Μαραθώνιο με το δικό του αμαξίδιο και είχε παρέα τους φίλους του.Ο Marios Giannakou που έκανε τον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης αλλά ανέβηκε και μέχρι τον Όλυμπο με την Eleftheria Tosiou ο Grigoris Skoularikis – Γρηγόρης Σκουλαρίκης που τρέχει με την κόρη του την Αγγελική.

»Επειδή το ταξίδι είναι μεγάλο όμως θέλουμε να κάνουμε κι άλλους φίλους. 42,195 ιδανικά. Έναν για κάθε μέτρο του Μαραθωνίου που θα τρέξουμε. Σε κάθε αγώνα τρέχω «για όσους δε μπορούν».

»Στις 13 Νοεμβρίου θα τρέξω για όσους πίστευαν πως δε μπορούν αλλά τελικά τα κατάφεραν και για τους φίλους τους που τους πήραν από το χέρι και τους έδειξαν το δρόμο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ