Αθλητισμος

O νέος πανηγυρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη viral – Μασκότ τον μιμήθηκε στο Champions League

Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο στο περιθώριο του Σπόρτινγκ - Μαρσέιγ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μασκότ του Τσάμπιονς αντέγραψε με ξεκαρδιστικό τρόπο τον νέο πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο -   Η ιστορία πίσω από την πόζα του CR7.
Trend στα social media προκαλεί ο νέος πανηγυρισμός του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο © Screen Shot

Μασκότ του Champions League αντέγραψε με ξεκαρδιστικό τρόπο τον νέο πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο -   Η ιστορία πίσω από την πόζα του CR7.

Όταν ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε τo 700ο του γκολ σε επίπεδο συλλόγων με ένα καλό τελείωμα απέναντι στην Έβερτον, δεν ήταν ο κλασικός εορτασμός «Σίουουουοου» εκείνος που σημάδεψε την περίσταση.

Αντίθετα, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα με μια πιο συγκρατημένη αντίδραση, κλείνοντας τα μάτια του και πλέκοντας τα δάχτυλά του σε μια στοχαστική πόζα.

Με τον συμπαίκτη του Άντονι να παίρνει ξεκάθαρα το μήνυμα ενός μελλοντικού trend και να γιορτάζει στο ίδιο στιλ, οι εικόνες της πόζας έκαναν γρήγορα τον γύρο των social media και φαίνεται να έχουν ήδη γίνει διαδικτυακό φαινόμενο.

Ο νέος πανηγυρισμός φαίνεται να εξαπλώνεται ταχύτατα, με έναν  πιτσιρικά να μιμείται τον 37χρονο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου λίγο πριν την έναρξη αγώνα του Champions League ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και τη Μαρσέιγ.

Όπως ακριβώς έκανε ο Ρονάλντο εναντίον της Έβερτον, ο νεαρός έκλεισε τα μάτια του και σταύρωσε τα δάχτυλά του μπροστά από το στήθος του, σε ένα ξεκαρδιστικό ποδοσφαιρικό tribute.

Ποια είναι ωστόσο η ιστορία πίσω από τη viral πόζα; Μάλλον απροσδόκητα, έχει να κάνει στην πραγματικότητα με τον τρόπο με τον οποίο κοιμάται ο Ρονάλντο.

Την Τρίτη, ένα άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ εξήγησε: «Μπορούμε τώρα να αποκαλύψουμε ότι ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο ήταν ένα αυτοσαρκαστικό αστείο με τους συμπαίκτες του, υπογραμμίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των παικτών στην ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ.

Μασκότ του Τσάμπιονς αντέγραψε με ξεκαρδιστικό τρόπο τον νέο πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο -   Η ιστορία πίσω από την πόζα του CR7.

»Φυσικά, ο Κριστιάνο είναι διάσημος για τη φροντίδα του εαυτού του και τη διασφάλιση ότι είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι που φυσικά περιλαμβάνει ώρες σκληρής δουλειάς στο προπονητικό γήπεδο και στο γυμναστήριο.

»Περιλαμβάνει επίσης την ανάπαυση στις σωστές στιγμές και τη διασφάλιση ότι έχει αρκετό ύπνο για να βοηθήσει την ανάρρωσή του: έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι ο Ρονάλντο κοιμάται πολλές φορές την ημέρα!

»Ο πανηγυρισμός του CR7 στην Έβερτον ήταν διασκεδαστικά ένα νεύμα στη θέση στην οποία κοιμάται όταν ταξιδεύει με την ομάδα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπαίκτες του που όλοι θέλουν να μάθουν από αυτόν».

Γεγονός είναι ότι ο νέος πανηγυρισμός του CR7 κατακτά με ταχύτατους ρυθμούς το ποδοσφαιρόφιλο Twitter.

(Με πληροφορίες από το Givemesport)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ