Αθλητισμος

Η εκκλησία του Μαραντόνα τέλεσε τον πρώτο της γάμο (video)

Στο Μεξικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
maradona

Εκκλησία του Μαραντόνα στο Μεξικό - Ο πρώτος γάμος.

Η εκκλησία του Μαραντόνα τέλεσε τον πρώτο της γάμο στο Μεξικό. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο δήμο San Andrés Cholula στην κεντρική πολιτεία Puebla, όπου βρίσκεται ο ναός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Οι νεόνυμφοι αποφάσισαν να παντρευτούν στην εκκλησία που λατρεύει τον θρυλικό Αργεντινό ποδοσφαιριστή και όπου συγκεντρώνονται χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι που πιστεύουν στον Μαραντόνα ως θεό.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η θέα του νεαρού ζευγαριού στο "D10S" έγινε παγκόσμιο viral. Στα Μέσα της χώρας περιγράφεται σαν μία μοναδική ευκαιρία για το ζευγάρι να ζήσει την σημαντικότερη ημέρα της ζωής του με... αέρα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986. Τότε ήταν που έγινε το «χέρι του Θεού» και η εθνική ομάδα της Αργεντινής αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια. Έκτοτε, ο Μαραντόνα μπήκε στα μυαλά πολλών Αργεντινών ως ο νέος τους Θεός. Οι δημιουργοί της Εκκλησίας του Μαραντόνα, ωστόσο, πήγαν τη λατρεία τους στο επόμενο επίπεδο.

Ο Vicente Avendano Fernandez, είναι ο πνευματικός τεχνικός διευθυντής αυτής της εκκλησίας και οι εικόνες δείχνουν τις στιγμές που ζήτησε από τη νύφη και το γαμπρό να αγαπούν ο ένας τον άλλον, να σέβονται ο ένας τον άλλον και να είναι πάντα μαζί τους στις καλές και στις κακές στιγμές, όπως συμβαίνει στο... γήπεδο. Η νύφη και ο γαμπρός έδωσαν τους όρκους τους τοποθετώντας δαχτυλίδια και φιόγκους, σύμβολα της αιώνιας αγάπης.

Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν στο ρυθμό της μουσικής του τραγουδιστή Cordovan Rodrigo Goodο οποίος δημιούργησε ένα τραγούδι για τον Μαραντόνα με τίτλο hand of god.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ