Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το νέο σνακ που τον... τρελαίνει (video)

Πήρε μαζί του στο ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
© ICON SPORT / EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε με τους Μιλγουόκι Μπακς για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και φρόντισε να έχει μαζί του τις αγαπημένες του καραμέλες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως μπορούμε να φανταστούμε, στερείται πολλά πράγματα στην καθημερινή του ζωή για να είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Ωστόσο, ακόμα κι εκείνος χρειάζεται ένα... cheat meal κάποιες φορές μέσα στο αυστηρό του πρόγραμμα.

Την περσινή σεζόν, ο Greek Freak είχε ουκ ολίγες φορές εκδηλώσει την αγάπη του για τα γνωστά μπισκότα «Oreo». Φέτος, όμως, ο πρωταγωνιστής στα cheat days του είναι άλλος. Ο σούπερ σταρ των Μπακς άφησε πίσω του τα μπισκότα και το γύρισε στις καραμέλες. Συγκεκριμένα, πλέον εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία την λατρεία που έχει στα Skittles.

Μάλιστα, τώρα που οι Μπακς ταξιδεύουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στα πλαίσια της προώθησης του ΝΒΑ, ο Γιάννης φρόντισε να έχει μαζί του τα απολύτως απαραίτητα. Και φυσικά μία σακούλα Skittles.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε πολλές συνεντεύξεις Τύπου, πέρυσι, πήγαινε με κάποιες... λιχουδιές παραμάσχαλα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ