Αθλητισμος

Το ιστορικό ρεκόρ που κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής

Έτοιμος για ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα ο Αργεντινός σούπερ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
messi.jpg
© EPA/Juan Ignacio Roncoroni

Ο Λιονέλ Μέσι διανύει μία εξαιρετικά παραγωγική χρονιά και κυνηγάει ακόμα ένα μεγάλο ρεκόρ με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Ένα νέο ιστορικό επίτευγμα...κυνηγάει ο Λιονέλ Μέσι, όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/9), αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι, με την Αργεντινή την Τζαμάικα στο Νιου Τζέρσεϊ, όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής, Marketing Registrado.

Ο Αργεντινός επιθετικός διεθνής της Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να παίξει το πέμπτο του Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Προ ημερών σημείωσε δύο γκολ στο φιλικό με την Ονδούρα (3-0). Πλέον, βρίσκεται τώρα ένα βήμα πριν την είσοδο στο βάθρο των κορυφαίων σκόρερ εθνικών ομάδων όλων των εποχών.

Έφτασε τα 88 γκολ φορώντας τη φανέλα της ομάδας της Αργεντινής και χρειάζεται ένα ακόμα εναντίον της Τζαμάικα για να ισοφαρίσει τον Μοκχτάρ Νταχαρί από τη Μαλαισία, ο οποίος μεταξύ 1973 και 1985 σημείωσε 89 γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτός που καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε αυτό το βάθρο σήμερα με 117 γκολ. Πίσω του βρίσκεται ο Ιρανός Αλί Νταεί, που έχει 109 γκολ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ