Αθλητισμος

Ποιος είναι ο κορυφαίος στο NBA για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; - Ο Greek Freak «ψήφισε»

Η απάντηση και το «ευχαριστώ» του Στεφ Κάρι στον Γιάννη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Greek Freak αποθέωσε τον Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, τονίζοντας πως είναι ο κορυφαίος στον κόσμο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς λέγοντας πως είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ειδικότερα, ο Greek Freak απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το ποιον θεωρεί κορυφαίο παίκτη στον κόσμο. Και η απάντησή του ήταν άμεση και ξεκάθαρη. Ο Στεφ Κάρι.

«Για μένα ο κορυφαίος είναι ο τελευταίος που μένει όρθιος. Είναι αυτός που πάει την ομάδα του στην γραμμή τερματισμού και τη βοηθάει να γίνει πρωταθλήτρια. Πριν δύο χρόνια κοιμόμουν και έλεγα "ίσως είμαι εγώ ο κορυφαίος". Ο νικητής είναι ο καλύτερος. Ο Στεφ Κάρι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Μέχρι τον επόμενο παίκτη», είπε μεταξύ άλλων ο Αντετοκούνμπο.

Οι πρωταθλητές ΝΒΑ είχαν κι εκείνοι τη Media Day τους και ο Κάρι ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο. Παρά την αρχική του έκπληξη, ευχαρίστησε τον Έλληνα σούπερ σταρ και ανταπέδωσε τον «τίτλο» του κορυφαίου.

«Τι είπε ο Γιάννης; Nόμιζα πως το σκεφτήκατε εσείς. Ευχαριστώ που μου το είπατε. Ευχαριστώ τον Γιάννη. Θα έλεγα κι εγώ το ίδιο για εκείνον. Αυτή είναι η φύση του ΝΒΑ. Όλοι θέλουμε τον τίτλο και βλέποντας την ομάδα που απομένει στο τέλος, το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ πέρσι για τον Γιάννη. Εκτιμώ τα όσα είπε, αλλά δεν θα με κάνει να χαλαρώσω καθόλου. Εκτιμώ το γεγονός πως με σέβεται ένας συνάδελφος και δηλώνει κάτι τέτοιο για μένα», ανέφερε ο Στεφ Κάρι.