Αθλητισμος

Mε όγκο στα γεννητικά όργανα ο Μποέτιους της Χέρτα Βερολίνου

Νέο περιστατικό στη Γερμανία μετά τον Σεμπαστιάν Αλέ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Herta Berlin
Ζαν Πολ Μποέτιους © Getty Images/Ideal Image

Χέρτα Βερολίνου: Όγκο στους όρχεις ο Μποέτιους.

Η γερμανική ομάδα γνωστοποίησε την δυσάρεστη είδηση για τον 28χρονο Ολλανδό επιθετικό μέσο, που πήγε στο κλαμπ του Βερολίνου μόλις τον φετινό Αύγουστο ως ελεύθερη μεταγραφή από την Μάιντς.

Ο Ζεάν-Πολ Μποέτιους έκανε μία ουρολογική εξέτασε την Τετάρτη (21/09) όπου ανακαλύφθηκε πως έχει έναν όγκο στους όρχεις. Η Χέρτα έγραψε στο ποστ της ανακοίνωσης της δυσάρεστης είδησης πως οι σκέψεις όλων στην ομάδα είναι μαζί του και πως όταν γίνουν γνωστές περισότερες πληροφορίες θα επανέλθει με νέα ενημέρωση.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα Βερολίνου τόνισε πως ελπίζει όλα να πάνε καλά για τον Μποέτιους, ώστε να γυρίσει στην ομάδα το γρηγορότερο δυνατόν.

«Όσο απαίσια κι αν είναι αρχικά αυτά τα νέα, είμαστε γεμάτοι ελπίδα και αυτοπεποίθηση πως ο Ζεάν-Πολ θα είναι σύντομα ξανά υγιής και θα επιστρέψει γρήγορα στην ομάδα. Μέχρι τότε, αυτός θα λάβει απ' όλους μας αμέριστη υποστήριξη».

Με το συγκεκριμένο περιστατικό ο προβληματισμός στο γερμανικό πρωτάθλημα όλο και αυξάνεται, καθώς πρόκειται για τον τέταρτο παίκτη του πρωταθλήματος που διαπιστώνεται με όγκο στους όρχεις.

Είχαν προηγηθεί οι Μπάουμγκαρτλ της Ουνιόν Βερολίνου, ο Ρίχτερ επίσης της Χέρτα Βερολίνου και φυσικά ο Αλέ στην Ντόρτμουντ μετά τη μεταγραφή του από τον Άγιαξ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ