Αθλητισμος

Όταν ο Ποτσέκο χόρευε στο παρκέ με ροζ μαλλί (video)

Το απόλυτο viral του Ευρωμπάσκετ ο Ιταλός τεχνικός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όταν ο Ποτσέκο χόρευε στο παρκέ με ροζ μαλλί (video)
Τζιανμάρκο Ποτζέκο © EPA/FILIP SINGER

Τζιανμάρκο Ποτζέκο: Βίντεο από την εποχή που έπαιζε μπάσκετ με ροζ μαλλί και χορεύοντας. 

Viral έχει γίνει εδώ και μερικές ώρες ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτζέκο, λόγω των έντονων αντιδράσεών του. Η Ιταλία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και άφησε εκτός διοργάνωσης το μεγάλο φαβορί Σερβία, τραβώντας όλα τα βλέμματα. Ξεχωριστό κομμάτι του ενδιαφέροντος, όμως, πήγε πάνω στον προπονητή της. 

Ο Ποτζέκο είναι γνωστός για το ταπεραμέντο του και το πόσο έντονα ζει κάθε παιχνίδι. Και σε αυτό το ματς, λοιπόν, είχε ξεσπάσματα από τον πάγκο της ομάδας, με συνέπεια οι διαιτητές να τον αποβάλουν για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Όταν το παιχνίδι τελείωσε και η Ιταλία βρέθηκε στους «8» ο Ποτζέκο δεν άντεξε, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να πανηγυρίζει με την ψυχή του. 

Η στιγμή που έκανε τον Ιταλό το απόλυτο viral της βραδιάς, όμως, ήταν όταν πήδηξε πάνω στην αγκαλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τη στιγμή που εκείνος ανυποψίαστος έβγαινε από τα αποδυτήρια για το ζέσταμα πριν τον αγώνα με την Τσεχία. Μάλιστα, ο Ποτζέκο έκανε δηλώσεις για αυτή του την ενέργεια, εξηγώντας τι σκεφτόταν όταν ορμούσε πάνω στον Γιάννη. 

«Μόλις αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια. Είναι τόσο καλό παιδί. Έτρεξα και πήδηξα πιο ψηλά απ' ότι έχω πηδήξει ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι και ψηλός και τον αγκάλιασα».

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία της εθνικής μας ομάδας. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει. Όλα τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε μεγάλη καρδιά, μια δόση τρέλας και μεγάλη συνοχή σαν ομάδα. Ίσως να είμαστε ο αντίπαλος που κανένας δεν θέλει να βρει στο δρόμο του. Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό που έγινε», κατέληξε.

Τζιανμάρκο Ποτζέκο: Χορεύει στο παρκέ με ροζ μαλλί

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Τζιανμάρκο Ποτζέκο δεν είναι κάτι που απέκτησε μόλις ασχολήθηκε με την προπονητική. Σε βίντεο από τα χρόνια που αγωνιζόταν στη Βαρέζε, ο Ποτζέκο φαίνεται να ευστοχεί σε ένα τρίποντο από μακρινή απόσταση κόντρα στην Μπενετόν και να το πανηγυρίζει με έναν ξεχωριστό τρόπο. 

Ο νυν τεχνικός των Ιταλών γυρνώντας στην άμυνα μετά από το εύστοχο τρίποντο, χορεύει πάνω στο παρκέ, ακόμα και όταν η αντίπαλη ομάδα ξεκινάει τη δικιά της επίθεση. Μεγάλη αίσθηση προκαλεί επίσης το λουκ του, καθώς ο Ποτζέκο έχει επιλέξει το ιδιαίτερα εξτρίμ για την εποχή, ροζ.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο τρίτος τελικός του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Βαρέζε και την Μπενετόν Τρεβίζο. 

Pozzecco manda Varese in delirio, ipoteca per lo scudetto

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ