Αθλητισμος

Ευρωμπάσκετ: «Είναι τόσο καλό παιδί ο Αντετοκούνμπο», δήλωσε ο Ποτζέκο

Η ανάρτηση της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antetokounmpo

Ο προπονητής των Ιταλών, Τζιανμάρκο Ποτζέκο, εκθείασε τον Greek Freak τονίζοντας ότι είναι «πολύ καλό παιδί» και μίλησε για την αγκαλιά τους.

Για την αγκαλιά που έκανε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ιταλίας με τη Σερβία, μίλησε ο προπονητής των Ιταλών, Τζιανμάρκο Ποτζέκο. Ο Ποτζέκο εκθείασε τον Greek Freak τονίζοντας ότι είναι «πολύ καλό παιδί» και συνέχισε:

«Μόλις αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια. Είναι τόσο καλό παιδί! Έτρεξα και πήδηξα πιο ψηλά απ' ότι έχω πηδήξει ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι και ψηλός και τον αγκάλιασα».

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία της εθνικής μας ομάδας. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει. Όλα τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε μεγάλη καρδιά, μια δόση τρέλας και μεγάλη συνοχή σαν ομάδα. Ίσως να είμαστε ο αντίπαλος που κανένας δεν θέλει να βρει στο δρόμο του. Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό που έγινε», κατέληξε.

Η ανάρτηση της ιταλικής ομοσπονδίας για την αγκαλιά του Ποτζέκο στον Αντετοκούνμπο

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο με την αγκαλιά του Ιταλού προπονητή έγινε αμέσως viral. Και φυσικά, ένας από τους λογαριασμούς που το κοινοποίησε ήταν αυτός της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ με λεζάντα τη φράση... «Ιταλοί, Έλληνες… Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα».

Το βίντεο κοινοποίησε και η διοργανώτρια αρχή του Ευρωμπάσκετ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ