Αθλητισμος

Δίκη Μπεντζαμίν Μεντί: «Με βίασε και καυχήθηκε ότι έχει κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες»

Συγκλονίζει η 26χρονη στην κατάθεσή της

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η δίκη του Μπεντζαμίν Μεντί συνεχίζεται. Τι κατέθεσε η 26χρονη για τον βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στη δίκη του Μπεντζαμίν Μεντί. Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για βιασμούς γυναικών. Η 26χρονη που τον κατήγγειλε στην αστυνομία, ανέφερε ότι αφού ο Μπεντζαμίν Μεντί τη βίασε, στη συνέχεια της καυχήθηκε ότι έχει κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες.

Ο 28χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι κακοποίησε σεξουαλικά την 26χρονη σε κρεβατοκάμαρα στην έπαυλή του. Ο Μεντί είχε στα χέρια του το κινητό της τηλέφωνο και της είπε ότι θα της το δώσει, μόνο αν εκείνη έβγαζε τα ρούχα της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μπαρ στην πόλη Όλντερλι Ετζ, κοντά στο Μάντσεστερ, στις 11 Οκτωβρίου 2020. Η καταγγέλλουσα ήταν 24 ετών τότε. Μαζί με κοινή παρέα πήγαν στο σπίτι του Μεντί. Όταν ο ποδοσφαιριστής την είδε να χρησιμοποιεί το Snapchat στο κινητό της, ζήτησε να μην ανεβάσει φωτογραφίες από το σπίτι του στα social media, καθώς ήδη η ομάδα του, η Μάντσεστερ Σίτι, τον είχε τιμωρήσει με πρόστιμο 200.000 βρετανικών λιρών, επειδή έφερνε κόσμο στην έπαυλη. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, ο Μεντί πήρε το κινητό της και άρχισε να ψάχνει τις φωτογραφίες. Εκεί είδε ότι υπάρχουν ορισμένες αποκαλυπτικές της 26χρονης και της ζήτησε να γδυθεί.

Ο βιασμός της 26χρονης από τον Μπεντζαμίν Μεντί στην έπαυλη

Το δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» αναφέρει ότι η γυναίκα περιέγραψε πώς ακολούθησε τον ποδοσφαιριστή στον πάνω όροφο σε μια κρεβατοκάμαρα, ζητώντας συνεχώς το κινητό της πίσω. Ο Μεντί ξεκλείδωσε το δωμάτιο με το δακτυλικό του αποτύπωμα σε οθόνη αφής. Η 26χρονη τον ακολούθησε.

«Δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου, θέλω να φύγω» κατέθεσε η γυναίκα, την ώρα που εκείνος δεν σταματούσε να της ζητά να γδυθεί. Όταν της επιτέθηκε σεξουαλικά, εκείνη αντέδρασε έντονα. Τότε ο Μεντί τής είπε: «Είσαι τόσο ντροπαλή». Εκείνη απάντησε: «Όχι, δεν είμαι ντροπαλή. Απλά δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου». Η απάντηση του Μεντί ήταν: «Έχω κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες, είναι ΟΚ».

«Αυτό που πραγματικά με ταράζει είναι πόσες πολλές φορές είπα όχι. Πόσες πολλές φορές είπα: "Δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου". Ήμουν πολύ σαφής» ακούγεται να λέει στο βίντεο από την κατάθεσή της που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Η κατάθεση της γυναίκας στην αστυνομία είχε γίνει στις 11 Νοεμβρίου του 2020, 9 μήνες προτού απαγγελθούν σε βάρος του Μεντί οι κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.