Αθλητισμος

Μίλτος Τεντόγλου: «Ήπια μια μπύρα και κοιμήθηκα. Ήμουν κουρασμένος» (βίντεο)

Επικές ατάκες από τον Πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος, ο οποίος δείχνει ξανά πόσο χαλαρός και απλός είναι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στο Μόναχο, ήπιε μια μπύρα και πήγε για ύπνο. Το βίντεο με την απονομή.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Άνετος και χαλαρός ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης απέδειξε ξανά πόσο αληθινός είναι. Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε τι έκανε μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στο Μόναχο.

Όπως είπε, στο ξενοδοχείο «έγινε χαμούλης», προσθέτοντας ότι αφού ήπιε μια μπύρα, πήγε για ύπνο, καθώς ήταν κουρασμένος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ικανοποίησή του κατά τη διάρκεια της απονομής στο Μόναχο του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο μήκος με εντυπωσιακό άλμα στα 8,52 μέτρα.

Οι απίθανες ατάκες από τον Μίλτο Τεντόγλου και η απονομή για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος

«Έχω κάνει πολλές απονομές μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Έχει ακουστεί πολλές φορές ο Εθνικός Ύμνος. Ήταν λίγο η έξτρα η φάση με την απονομή που ήρθαμε με την βαρκούλα. Θα προτιμούσα να γίνει στο στάδιο. Ήταν ωραία απονομή πάντως» είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Και πρόσθεσε: «Φέτος είχα μία περίεργη χρονιά. Κάποια πράγματα δεν μου πήγαν όπως θα ήθελα. Ενώ στον κλειστό ήμουν φοβερός, στον ανοικτό οι επιδόσεις μου δεν ήταν αυτές που ήθελα. Είναι από τα αγαπημένα μου μετάλλια γιατί ήρθε όπως το ήθελα».

Ερωτηθείς αν αφιερώνει κάπου το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο ο Μίλτος Τεντόγλου απάντησε: «Αυτό το μετάλλιο δεν το έχω αφιερώσει κάπου. Νομίζω δεν θέλω να το αφιερώσω κάπου. Είναι για μένα αυτό το μετάλλιο. Πέρασα δύσκολα φέτος, πήρα αυτό που μου άξιζε και σαν επίδοση και σαν μετάλλιο».

Σχολιάζοντας την υποδοχή της ελληνικής αποστολής είπε: «Εγινε ένας χαμούλης… Ηταν εκεί η οικογένειά μου και όλη η εθνική ομάδα. Το ίδιο κάναμε και με την Ντρισμπιώτη και το ίδιο θα κάνουμε και με τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα».

«Εγώ μετά έκατσα και ήπια μια μπύρα. Ήμουν πολύ κουρασμένος και πήγα για ύπνο» κατέληξε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο απίθανος Μίλτος Τεντόγλου.