Αθλητισμος

Τέλος ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό

Με τους «ερυθρολεύκους» κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι πλέον προπονητής του Ολυμπιακού
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι πλέον προπονητής του Ολυμπιακού © EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Το συναινετικό «διαζύγιο». Νέος προπονητής της ομάδας ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν.

Επισημοποιείται η αλλαγή σελίδας στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συνάντηση με τους διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κι οριστικοποίησαν μέσα σε φιλικό κλίμα το συναινετικό «διαζύγιό» τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχωρεί από τους Πειραιώτες έπειτα από περίπου 4,5 χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία τους και απολογισμό 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Ποιος προπονητής διαδέχεται τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Αντικαταστάτης του θα είναι οριστικά ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος είχε νωρίτερα στην ημέρα συνάντηση για δύο ώρες με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη, προκειμένου να «κλειδώσουν» τη συμφωνία τους και να συζητήσουν όλα τα θέματα της ομάδας.

Ο Ισπανός προπονητής εν συνεχεία πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη, όπου θα παρουσιαστεί στους παίκτες της ομάδας από τους Κριστιάν Καρεμπέ και Αβραάμ Παπαδόπουλο, με τον τελευταίο να «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και να αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έφυγε, ο Κάρλος Κορμπεράν ήρθε - Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, Κάρλος Κορμπεράν. Είναι γεννημένος στις 7 Απριλίου 1983, στη Βαλένθια, και την τελευταία διετία ήταν προπονητής στη Χάντερσφιλντ με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε έως τον τελικό ανόδου από την Championship στην Premier League. Θήτευσε, μεταξύ άλλων, με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς. Μαζί με τον Κάρλος Κορμπεράν, στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα ενταχθούν επίσης οι:

  • Assistant Head Coach
    Χόρχε Αλαρκόν Ροδρίγο
  • First Team Coach
    Αμπέλ Μουρέλο Λόπεθ
  • First Team Coach
    Ζάιμε Φιλίπε Μονρόι Ζάμιτ Πιεντάντ Περέιρα

  • First Team Analyst
    Σαλβαδόρ Τοντόλι Βιρζίλι
  • Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή του τέλους για τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν η οδυνηρή ήττα του Ολυμπιακού και ο αποκλεισμός από τα προκριματικά του Champions League.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ