Αθλητισμος

Ολυμπιακός: Σοκ με την οδυνηρή ήττα και τον αποκλεισμό

Ηττήθηκε με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα και έμεινε εκτός Champions League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olympiakos

Ταπεινωτική ήττα με 4-0 υπέστη ο Ολυμπιακός μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υπέστη οδυνηρή ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και δίκαια επήλθε ο αποκλεισμός με την ταπεινωτική ήττα από τους Ισραηλινούς. Πλέον, ο Ολυμπιακός εστιάζει στην επόμενη μέρα που θα τον βρει στο Europa League. Αντίπαλός του θα είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία αποκλείστηκε από τη Φερεντσβάρος.

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερί. Μεγάλη ευθύνη φέρει στη συγκεκριμένη φάση ο Ζινκερνάγκελ που έκανε φάουλ χωρίς λόγο ενώ καλύτερη αντίδραση θα μπορούσε να έχει και ο Βατσλίκ. Στο 12ο λεπτό, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για χέρι του Πλάνιτς ενώ στο 25' ο Μπουχαλάκης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε (χέρι του σκόρερ). Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ανύπαρκτο και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Μακάμπι Χάιφα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Βατσλίκ απέκρουσε το τετ α τετ του Νταβίντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι περισσότεροι περίμεναν πως ο Ολυμπιακός θα έμπαινε με διάθεση να πιέσει και να ανατρέψει το σκορ. Στο 60΄ ο Τικίνιο έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σουτάροντας από κοντά πάνω στα σώματα.

Στο επόμενο λεπτό ο Πιερό βγήκε στην πλάτη του Σισέ σε μια σέντρα από δεξιά και με καρφ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ