Αθλητισμος

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι - Στα 50 εκατ. ευρώ η μεταγραφή

Το συμβόλαιο και η εκκρεμότητα που απομένει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα
Τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα © EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Στην Μπαρτσελόνα πηγαίνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου γίνεται... μπλαουγκράνα. Στα 50 εκατ. ευρώ το deal.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα από την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Πολωνού γκολτζή. Το deal για τη μεταγραφή έκλεισε στα 50 εκατ. ευρώ. Το μόνο που απομένει για να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια είναι ο Πολωνός επιθετικός να περάσει τα ιατρικά τεστ.

«Ο Λεβαντόφσκι θα φέρει γκολ, εμπειρία και τεχνογνωσία στην επίθεση της Μπάρτσα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας της Καταλονίας.

Το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα είναι διάρκειας 4 ετών (3+1). Το 2014 ο Πολωνός ποδοσφαιριστής είχε πάει από την Ντόρτμουντ στην Μπάγερν Μονάχου, με την καριέρα του να απογειώνεται και την προσωπική του τροπαιοθήκη να γεμίζει τίτλους και διακρίσεις: 10 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Γερμανίας, καθώς και το Champions League της σεζόν 2019-20 μεταξύ άλλων για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έχει «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα 447 φορές στη Γερμανία (σε 562 εμφανίσεις με Μπάγερν και Ντόρτμουντ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ