Αθλητισμος

Κριστιάνο Ρονάλντο: Υπάλληλος του διέλυσε την αξίας 2 εκατ. ευρώ Bugatti Veyron

Kανείς δεν ξέρει ποια ήταν η αντίδραση του σούπερ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο © Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο: Διαλύθηκε η Bugatti Veyron αξίας 2 εκατ. ευρώ.

Μια Bugatti Veyron των 2 εκατομμυρίων ευρώ, 900 ίππων του Κριστιάνο Ρονάλντο επιθετικού της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ συνετρίβη στο θέρετρο Sa Coma της ανατολικής ακτής.

Ένας υπάλληλος του ποδοσφαιριστή, και όχι ο ίδιος ο Κριστιάνο, λέγεται ότι οδηγούσε το όχημα εκείνη την ώρα, σύμφωνα με την Dailymail.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας (20/6). Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό αλλά δεν έχει κάνει ακόμη κανένα σχόλιο.

Ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα, αλλά το μπροστινό μέρος του ακριβού αυτοκινήτου, στη θέση του κινητήρα, υπέστη ζημιά. Το δημοσίευμα, πάντως, δεν αναφέρει κάτι για την αντίδραση του Ρονάλτο ή τι άκουσε ο υπάλληλος.

Ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του επέλεξαν τη Μαγιόρκα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές πέρυσι πριν ο επιθετικός ανακοινώσει ότι επέστρεφε στο Old Trafford.

Έμειναν σε μια ιστορική παραθαλάσσια έπαυλη στο νησί με 10.000 λίρες τη νύχτα που χτίστηκε για να υπερασπιστεί την ακτή από τις επιθέσεις των Βρετανών.

Το ακίνητο αναγνωρίστηκε ως Κάστρο Manresa – Castell de Manresa στα καταλανικά ισπανικά – αφού ο Κριστιάνο δημοσίευσε φωτογραφίες του να χαλαρώνει με την Τζορτζίνα στις αρχές Ιουλίου του περασμένου έτους.

Το εντυπωσιακό επτάκλινο ακίνητο όπου διέμεινε χρονολογείται από το 1715 και χτίστηκε για να διώξει τους Βρετανούς που εκείνη την εποχή ήλεγχαν το νησί της Μινόρκα.
Αυτό το νέο διάλειμμα είναι το πρώτο για το ζευγάρι από τότε που ανακοίνωσαν τον τραγικό θάνατο του δίδυμου αδερφού της Esmeralda στις 18 Απριλίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ