Αθλητισμος

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους κορυφαίους πέντε τερματοφύλακες Βλαχοδήμος, Αθανασιάδης

Στην κορυφή της λίστας ο Τιμπό Κουρτουά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βλαχοδήμος
Τσάμπιονς Λιγκ: Στους κορυφαίους πέντε τερματοφύλακες Βλαχοδήμος, Αθανασιάδης © EPA/JOSE GOULAO

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους κορυφαίους πέντε τερματοφύλακες της σεζόν ο Βλαχοδήμος και ο Αθανασιάδης.

Σπουδαία διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και ο Γιώργο Αθανασιάδη. Και οι δύο Έλληνες διεθνείς έκαναν πολύ καλή σεζόν και βρέθηκαν στην κορυφαία πεντάδα των τερματοφυλάκων με τις περισσότερες αποκρούσεις στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βλαχοδήμος έφτασε με την Μπενφίκα μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης με σπουδαίες εμφανίσεις, όπου η ομάδα του αποκλείστηκε από τη φιναλίστ Λίβερπουλ. Ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι τρίτος στη σχετική λίστα με 38 επεμβάσεις.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Αθανασιάδης της Σέριφ Τίρασπολ με 29 αποκρούσεις. Η ομάδα της Μολδαβίας έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη σεζόν όταν νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, με τον Έλληνα γκολκίπερ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Κορυφαίος της λίστας με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ειναι φυσικά ο πρωταθλητής Τιμπό Κουρτουά που με 61 αποκρούσεις, 9 εκ των οποίων στον τελικό της διοργάνωσης, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου από τους «Μερένχες».

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χερόνιμο Ρούλι της Βιγιαρεάλ με 41 επεμβάσεις, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, ενώ πέμπτος είναι ο Σιμόν Μινιολέ με 28.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ