Αθλητισμος

Τελικός Champions League 2022: Δακρυγόνα και «ντου» απο τους οπαδούς της Λίβερπουλ (βίντεο)

Έκλεισαν θύρες για να μην μπουν χωρίς εισιτήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οπαδοί της Λίβερπουλ πηδούν τα κάγκελα για να μπουν στον τελικό του Champions League 2022
Οπαδοί της Λίβερπουλ πηδούν τα κάγκελα για να μπουν στον τελικό του Champions League 2022 @Twitter

Ο τελικός Champions League 2022 ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια και έπεσαν δακρυγόνα έξω από το γήπεδο Σταντ ντε Φράνς.

Ο τελικός Champions League 2022 ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι θα υπάρξουν επεισόδια πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ. Έξω από το γήπεδο Σταντ ντε Φρανς στο Παρίσι επικράτησε πανικός.

Αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα, καθώς υπήρξε προσπάθεια να εισέλθουν οπαδοί της Λίβερπουλ χωρίς εισιτήριο, ενώ σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές έξω από θύρες του γηπέδου.

Η ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο στο Παρίσι, όπου διεξάγεται ο τελικός του Champions League 2022 ήταν αποπνικτική για αρκετή ώρα. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οπαδοί της Λίβερπουλ πήδηξαν κάγκελα και μάντρες για να καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον τελικό Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σέντρα του τελικού μεταφέρθηκε αρχικά για τις 22:15 και στη συνέχεια για τις 22:30 λόγω της έντασης έξω από το γήπεδο. Έντονες αποδοκιμασίες στο γήπεδο από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, όταν αντίκρισαν το μήνυμα της UEFA στη γιγαντοοθόνη του σταδίου, το οποίο έκανε λόγο για «καθυστερημένη» άφιξη των φιλάθλων στο γήπεδο.

Τελικός Champions League 2022 - Τα βίντεο με τα δακρυγόνα, την ένταση και τις ουρές έξω από το Σταντ ντε Φρανς

Οπαδοί της Λίβερπουλ κατήγγειλαν ότι ενώ είχαν το εισιτήριο στο χέρι, βρέθηκαν μπροστά σε κλειστές θύρες και δεν μπορούσαν να μπουν στο γήπεδο Σταντ ντε Φρανς για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League.

Αναφορές στα social media κάνουν λόγο και για πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα της UEFA που ελέγχουν τα εισιτήρια, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν τεράστιες ουρές και να επικρατήσει χάος. Τα social media έχουν κατακλυστεί από βίντεο με το «ντου» των οπαδών της Λίβερπουλ.

Τελικά ο τελικός του Champions League 2022 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ ξεκίνησε με καθυστέρηση 36 λεπτών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ