- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως βρίσκεται στο κατώφλι της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe».
Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως σκέφτεται την παραχώρηση του Νεϊμάρ, όπως αποκαλύπτει η γαλλική αθλητική εφημερίδα «Equipe». Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους φιλάθλους της πρωταθλήτριας Γαλλίας και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η διοίκηση είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του, αν δεχθεί μια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση.
Ο ίδιος ο Νεϊμάρ θα ήθελε να παραμείνει, αλλά η διοίκηση έχει ειδοποιήσει τον ατζέντη του πως είναι έτοιμη να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ από το 2017 όπου αγωνίζεται στους Παριζιάνους έχει καταγράψει 144 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 100 γκολ και 60 ασίστ.
Εμπαπέ: «Μακρόν και Σαρκοζί με συμβούλευσαν να συνεχίσω στη χώρα μου»
Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιβεβαίωσε πως το ζήτημα της παραμονής του στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε και πολιτικό υπόβαθρο. Κι αυτό γιατί όπως αποκάλυψε, οι Εμανουέλ Μακρόν και Νικολά Σαρκοζί του απευθύνθηκαν και τον συμβούλευσαν να παραμείνει στη Γαλλία.
Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν παραδέχθηκε πως οι δύο ισχυροί πολιτικοί άνδρες της Γαλλίας επικοινώνησαν μαζί του πριν πάρει την τελική απόφαση. Όσο βρισκόταν ακόμα σε επικοινωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τους ιθύνοντες της Παρί, Μακρόν και Σαρκοζί του πρότειναν να παραμείνει στη γαλλική πρωτεύουσα.
Βέβαια, όπως αποκάλυψε ο Εμπαπέ, του υπογράμμισαν πως η απόφαση είναι πάνω απ' όλα δική του.
«Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Νικολά Σαρκοζί με συμβούλευσαν να συνεχίσω στη χώρα μου, να συνεχίσω να γράφω ιστορία στην Παρί. Αλλά πάνω απ' όλα ήταν δική μου απόφαση. Είμαι χαρούμενος με αυτή την επιλογή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.