Αθλητισμος

Βρετανία: Ο Πατρίκ Βιεϊρά άρπαξε και κλώτσησε οπαδό της Έβερτον

«Δεν έχω να πω τίποτα γι' αυτό» είπε ο Γάλλος τεχνικός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Από την πλευρά του, ο Πάτρικ Βιεϊρά δεν έκανε δηλώσεις σχετικά με το συμβάν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχω να πω τίποτα γι' αυτό». Οπως επίσης Οι δύο σύλλογοι καθώς και η αγγλική ομοσπονδία δεν θέλησαν να σχολιάσουν αυτή τη χειρονομία, η οποία θα
Έβερτον - Νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας © EPA Pool

Ο Γάλλος τεχνικός Πατρίκ Βιεϊρά άρπαξε και κλώτσησε οπαδό της Έβερτον που τον βιντεοσκοπούσε για να τον ηρεμήσουν τελικά οι ψυχραιμότεροι.

Οι φίλοι της Έβερτον εισέβαλαν στο χορτάρι μόλις τελείωσε το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας και έτσι δεν αποφεύχθηκαν και τα αρνητικά περιστατικά, με έναν οπαδό να έχει επεισόδιο με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Πατρίκ Βιεϊρά.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Κρίσταλ Πάλας Πατρίκ Βιεϊρά, εθεάθη να κλωτσάει έναν οπαδό της Έβερτον που τον κορόιδευε επανειλημμένα. 

Πλάνα στο Sky Sports έδειξαν τον οπαδό να επιτίθεται στον Βιεϊρά με άσεμνες χειρονομίες και το θυμωμένο «αφεντικό» της Πάλας να αντιδρά επιθετικά, πρώτα με το χέρι του πριν κλωτσήσει το άτομο που τον είχε πλησιάσει. Στη συνέχεια, ο Βιεϊρά έσπρωξε έναν άλλο οπαδό της Έβερτον, προτού παρέμβουν άλλοι για να εξασφαλίσουν ότι ο 45χρονος θα μπορούσε να φύγει με ασφάλεια από το γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Πάτρικ Βιεϊρά δεν έκανε δηλώσεις σχετικά με το συμβάν, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχω να πω τίποτα γι' αυτό». Οπως επίσης Οι δύο σύλλογοι καθώς και η αγγλική ομοσπονδία δεν θέλησαν να σχολιάσουν αυτή τη χειρονομία, η οποία θα πρέπει να επανεξεταστεί από το Πειθαρχικό Όργανο. Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας πάντως έχει λάβει την υποστήριξη αρκετών Άγγλων συμβούλων, οι οποίοι κρίνουν τον οπαδό ως αποκλειστικό υπεύθυνο.

 

 

«Καταλαβαίνω τον Πάτρικ, παρότι δεν πρόλαβα να του μιλήσω στο τέλος. Περπατούσε σε ένα γήπεδο με πολλούς οπαδούς μας, οπότε δεν είναι εύκολο. Αν δεν γίνονται ασχήμιες και όλοι έχουν σωστή συμπεριφορά, τότε ας αφήνουμε τον κόσμο στον αγωνιστικό χώρο για να χαρεί τις στιγμές για να είναι χαρούμενοι και να επιστρέφουν στο σπίτι τους με όμορφο συναίσθημα» είπε ο τεχνικός της Έβερτον Φράνκ Λάμπαρντ μετά τη νίκη (3-2) επιβίωσης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

  

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ