Αθλητισμος

Σάντι Μίνα: Φυλάκιση τεσσάρων ετών στον ποδοσφαιριστή για σεξουαλική παρενόχληση

Τέθηκε επίσης εκτός ομάδας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο επιθετικός της Θέλτα, Σάντι Μίνα, καταδικάστηκε από το Δικαστήριο της Αλμέρια σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για σεξουαλική παρενόχληση.

Δικαστήριο της Αλμερία επέβαλε στον 26χρονο Σάντι Μίνα, επιθετικό της Θέλτα, ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το περιστατικό που έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2017 στην περιοχή του Μοχάκαρ, όπου ο τότε παίκτης της Βαλένθια παρενόχλησε σεξουαλικά μία γυναίκα σ' ένα τροχόσπιτο.

Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης, για το οποίο ο Εισαγγελέας το περασμένο καλοκαίρι ζήτησε οκτώ χρόνια φυλάκιση.

Η Θέλτα μετά τις εξελίξεις αυτές, τοποθετήθηκε και με ανακοίνωση ανέφερε πως ο Ισπανός τίθεται προσωρινά εκτός ομάδας.

Σάντι Μίνα - Φυλάκιση για σεξουαλική παρενόχληση: Η ανακοίνωση της Θέλτα

«Ως αποτέλεσμα της απόφασης του Δικαστηρίου της Αλμερία που εκδόθηκε σήμερα, η Θέλτα αποφάσισε να ανοίξει φάκελο για τον Σάντι Πίνα για να διευκρινίσει τις επαγγελματικές του ευθύνες μετά από αυτή την απόφαση.

Για τον λόγο αυτό και προληπτικά, αποφασίστηκε η προσωρινή απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή από την προπόνηση της πρώτης ομάδας, με επιφύλαξη τη συνέχιση της άσκησης των δραστηριοτήτων που ο σύλλογος έχει υποδείξει για αυτή την περίπτωση.

Η Θέλτα σέβεται το δικαίωμα του παίκτη για υπεράσπιση, αλλά είναι υποχρεωμένη να λάβει μέτρα ενάντια σε εκείνα τα γεγονότα που υπονομεύουν την εικόνα του συλλόγου και αντιτίθενται άμεσα στις αξίες του, δείχνοντας για άλλη μια φορά την απόλυτη απόρριψη της παράβασης που ορίζεται στη δικαστική απόφαση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ