Αθλητισμος

Λίβερπουλ - Τσιμίκας: Υποψήφιος παίκτης της εβδομάδας στο Champions League

«Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίβερπουλ: Υποψήφιος για παίκτης της εβδομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Κώστας Τσιμίκας
Λίβερπουλ: Υποψήφιος για παίκτης της εβδομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Κώστας Τσιμίκας © Twitter/@ChampionsLeague

Λίβερπουλ - Κώστας Τσιμίκας: Υποψήφιος για παίκτης της εβδομάδας στο Champions League.

Μετά την καταπληκτική του εμφάνιση στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα, ο Κώστας Τσιμίκας διεκδικεί το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της εβδομάδας στο Champions League.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον επαναληπτικό προημιτελικό στο Άνφιλντ και με τις δύο ασίστ που έδωσε αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης του αγώνα.

Ο Τσιμίκας διεκδικεί το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της εβδομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τον Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης, που ήταν καθοριστικός στην πρόκριση κόντρα στην Τσέλσι και το μεγάλο φαβορί, τον Ραούλ Αλμπιόλ της Βιγιαρεάλ που έκανε την τεράστια έκπληξη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και ο Τζον Στόουνς της Μάντσεστερ Σίτι, που αντιμετώπισε τους επιθετικούς της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Λίβερπουλ - Τσιμίκας: Μεγάλο όνειρο να πάρω το Champions League

Ο Κώστας Τσιμίκας ονειρεύεται να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να τα καταφέρει. Μάλιστα, πιστεύει ότι οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ αξίζουν την κούπα.

«Το Champions League ήταν ο μεγάλος μου στόχος όταν ήρθα στη Λίβερπουλ, το θέλω πολύ και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τα παιδιά και την ομάδα μου να το καταφέρουμε γιατί το αξίζουμε».

Για τις δύο ασίστ που έβγαλε προς τους Κονατέ και Φιρμίνο: «Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό μου δίνει εξτρά κίνητρο για τη συνέχεια και πάντα απολαμβάνω να παίζω για την κόκκινη οικογένεια».

Όσο για το σύνθημα που έφτιαξαν πλέον οι οπαδοί της Λίβερπουλ για εκείνον, ανέφερε: «Περιμένω πως και πως να το ακούσω και στο γήπεδο, γιατί εγώ το ακούω κάθε μέρα στο κινητό. Είναι ιδιαίτερο για εμένα».

Ο Κώστας Τσιμίκας φέτος μετρά 21 συμμετοχές με έξι ασίστ. Δέκα στην Premier League, τέσσερις στο FA Cup, τρεις στο EFL Cup, τέσσερις στο Champions League.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ