Αθλητισμος

Ο Αμπράμοβιτς διαπραγματεύεται να αγοράσει την τoυρκική Γκέζτεπε

Σύμφωνα με την Fanatik

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αμπράμοβιτς διαπραγματεύεται να αγοράσει την Γκέζτεπε
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς © ΕPA Pool

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ενδιαφέρεται να αγοράσει την τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα Γκέζτεπε.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ήρθε σε επαφή με τον Μεχμέτ Σεπίλ, μέχρι τώρα ισχυρό άνδρα της ομάδας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι παραιτείται, μέσω ενός άλλου Τούρκου επιχειρηματία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Fanatik. 

Οι τρεις άνδρες αναμένεται να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες στην Τουρκία. Το τουρκικό δημοσίευμα δεν αναφέρει λεπτομέρειες ως προς την πρόταση του Αμπράμοβιτς, ούτε φυσικά για τις αξιώσεις του μεγαλομετόχου του τουρκικού συλλόγου.

Ως γνωστόν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει βγάλει στο «σφυρί» την Τσέλσι, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί εις βάρος του από το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο φαίνεται ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Τσέλσι πέντε επιχειρηματικά σχήματα σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες έγινε γνωστό ότι δυο από τα γιοτ του Αμπράμοβιτς βρήκαν καταφύγιο στην νοτιοδυτική Τουρκία, η οποία δεν εφαρμόζει τις δυτικές κυρώσεις.  Το γιοτ Solaris έφυγε από το Μαυροβούνιο την περασμένη εβδομάδα, κινούμενο νοτιοανατολικά προς την Τουρκία και περνώντας από χωρικά ύδατα κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν επιβάλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς και σε άλλους Ρώσους δισεκατομμυριούχους.  

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Με Αυτά Μεγαλώσαμε με τον Παύλο Τουμπέκη | Big Brother 1
Podcast Με Αυτά Μεγαλώσαμε με τον Παύλο Τουμπέκη | Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Γιώργου Κατίδη

Οι δηλώσεις του ίδιου, του προπονητή του, της Original 21, μεταγενέστερες συνεντεύξεις του και το χρονογράφημα ενός γεγονότος που ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.