Αθλητισμος

Η Peugeot διέκοψε τη συνεργασία της με τον Τζόκοβιτς

Τον άφησε και ο προπονητής του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Peugeot διέκοψε τη συνεργασία της με τον Τζόκοβιτς
Νόβακ Τζόκοβιτς © EPA

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Peugeot διέκοψε τη συνεργασία της με τον Σέρβο τενίστα.

Την απόφαση να διακόψει πρόωρα τη συνεργασία της με τον Νόβακ Τζόκοβιτς έλαβε η Peugeot, παρότι πρόσφατα είχε κάνει γνωστό ότι θα τον στηρίξει.

Μετά την περιπέτεια που είχε ο Σέρβος τενίστας στην Αυστραλία στις αρχές του χρόνου και τη μη συμμετοχή του στο Australian Open, η γαλλική εταιρεία είχε διαβεβαιώσει πως δεν επρόκειτο να προχωρήσει στη διακοπή της συνεργασίας της με τον 34χρονο κάτοχο 20 grand slam τίτλων.

Τελικά, όμως, παρά τα όσα ακολούθησαν ο εκ των βασικών χορηγών του «Νολε» αποφάσισε να «κάνει πίσω».

Την ίδια ώρα ο Μαριάν Βάιντα, προπονητής του Τζόκοβιτς από το 2006, σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Σέρβο πρωταθλητή, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, γνωστοποίησε πως θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Τζόκοβιτς: Μόνο εμβολιασμένοι αθλητές στο Rolland Garros

Σημειώνεται ότι οι Γάλλοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχτούν ανεμβολίαστους στο Rolland Garros, ενώ το ίδιο έχουν σημειώσει και οι Ισπανοί για το Madrid Open. Έτσι ο Σέρβος ίσως να μην αγωνιστεί σε κανένα μεγάλο τουρνουά έως τον Ιούνιο κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να διαφημίσει τους χορηγούς του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς από την Δευτέρα (28/2) έπεσε από το Νο1 μετά από 2 χρόνια και θα μπορούσε να το έχει αποφύγει εάν είχε συμμετάσχει στο Australian Open. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ