Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλείστηκε από το νούμερο 163 στην κατάταξη

Στη Μασσαλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA/DEAN LEWINS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε από τον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν στη Μασσαλία και αποκλείστηκε. Νούμερο 163 στην παγκόσμια κατάταξη ο τενίστας που τον πέταξε έξω.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε ήττα έκπληξη στη Μασσαλία από τον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν, νούμερο 163 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις. Ο Ρώσος τενίστας έβαλε δύσκολα από την αρχή στον Τσιτσιπά, τον οποίο και πέταξε έξω από τη συνέχεια του τουρνουά.

Ο «tsitsifast» ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4). Ο 24χρονος Ρομάν Σαφιούλιν πέτυχε την πρώτη νίκη της καριέρας του κόντρα σε αθλητή που βρίσκεται στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης τένις.

Με τη νίκη του αυτή προκρίθηκε στον παρθενικό ημιτελικό ATP Open της καριέρας του. Εκεί, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ και Ίλια Ιβάσκα. Στον αντίποδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τενίστα που βρίσκεται εκτός του Top100 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Ακαπούλκο, όπου θα συμμετάσχουν οι Ναδάλ και Μεντβέντεφ μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Τσιτσιπάς έχασε στον τελικό του Ρότερνταμ από τον Αλιασίμ. Ήταν η 7η ήττα σε τελικό τουρνουά, που χαρακτηρίζονται 500άρια για τον Έλληνα πρωταθλητή του τένις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ