Αθλητισμος

Ryanair τρολάρει Τζόκοβιτς: Kαι εμείς δεν είμαστε αεροπορική...

Ο Σέρβος τενίστας γίνεται στόχος δηκτικών σχολίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς © EPA/DAVE HUNT

Η αεροπορική εταιρία Ryanair θέλησε να διασκεδάσει την δήλωση του Νόβακ Τζόκοβιτς ότι δεν είναι αντιεμβολιαστής.

Mε ανάρτησή της στο twitter η Ryanair ανέφερε: «Δεν είμαστε αεροπορική εταιρεία, αλλά πετάμε αεροπλάνα». Αφορμή για το «τρολάρισμα» ήταν η συνέντευξη του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι προτιμά να χάσει τρόπαια από το να υποχρεωθεί να εμβολιαστεί κατά της Covid -19. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο BBC o κορυφαίος τενίστας ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να συνδέεται με το αντιεμβολιαστικό κίνημα, καθώς ο ίδιος δεν είναι, όπως λέει, αντιεμβολιστής. Ωστόσο στηρίζει το ατομικό δικαίωμα της επιλογής και επομένως απορρίπτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

«Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Ως παιδί έκανα κανονικά εμβόλιο. Αλλά πάντα στήριζα την ελευθερία του να επιλέγεις τι θα βάλεις στο σώμα σου» λέει χαρακτηριστικά. «Η αρχή του να αποφασίζεις για το σώμα σου είναι πιο σημαντική από τον όποιο τίτλο και οτιδήποτε άλλο».   

Ερωτηθείς εάν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τη συμμετοχή του σε μεγάλα τουρνουά όπως το Γουίμπλεντον και το French Open προκειμένου να επιμείνει στη θέση του αυτή, απαντά θετικά. «Ναι, αυτό είναι τίμημα, που προτίθεμαι να πληρώσω» σημειώνει και τονίζει: «Η αρχή του να αποφασίζεις για το σώμα σου είναι πιο σημαντική από τον όποιο τίτλο και οτιδήποτε άλλο».  

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ