Αθλητισμος

Δολοφονία Άλκη: Συμφωνία Άρη-ΠΑΟΚ για φιλικό αγώνα στη μνήμη του

Τι συμφωνήθηκε στη σύσκεψη εκπροσώπων ομάδων της Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη
Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Συμφωνία Άρη και ΠΑΟΚ για φιλικό αγώνα στη μνήμη του δολοφονημένου Άλκη.

Σε συμφωνία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, στη μνήμη του 19χρονου Άλκη, ήρθαν o αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θεόδωρος Καρυπίδης.

Όπως μεταδίδει το voria.gr, το γεγονός αυτό γνωστοποίησε ο κ. Γκαγκάτσης μετά το τέλος της συνάντησης με τον εισαγγελέα, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Φώτης Θέος.

«Είναι ντροπή που αυτός ο δολοφόνος αυτοχαρακτηρίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ», τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δικεφάλου εξήγησε ότι στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία μεταξύ των ΠΑΕ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

Μακης Γκαγκατσης για δολοφονία Άλκη Καμπανου - GRTimes.gr

Υπενθυμίζεται πως την επιθυμία για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού εξέφρασε ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη την ημέρα της κηδείας του.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θεόδωρος Καρυπίδης
Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θεόδωρος Καρυπίδης © Eurokinissi/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης
Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης © Eurokinissi/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Φώτης Θέος
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Φώτης Θέος © Eurokinissi/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δολοφονία Άλκη: «Δεν έχω μίσος για κανέναν» λέει ο παππούς του

Για τη δολοφονία του Άλκη μίλησε για πρώτη φορά ο παππούς του. «Η παιδεία ξεκινάει από το σχολείο. Ξέρετε τι παιδί ήταν ο Άλκης. Ήρθε δύο μέρες πριν το περιστατικό με τον πατέρα να με δει και κάθισε εκεί πέρα και μου λέει παππού βρήκα ένα γατάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας που νιαούριζε και το πήρα» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Τέτοιο παιδί ήταν. Πήρε το γατάκι για να το σώσει. Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά μου που ανέθρεψα και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τους πατεράδες αυτών των παιδιών είναι υπερήφανοι;».

Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη
Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Στη συνέχεια των δηλώσεών του και αναφερόμενος στους δράστες, υπογράμμισε πως «δεν έχω μίσος για κανέναν. Όλοι πρέπει να δείξουμε αγάπη στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι να πω. Βλέπω την κοινωνία να έχει στραβώσει. Κάτι πρέπει να αλλάξει».

Ταυτόχρονα, ωστόσο, άφησε αιχμές για το νομικό πλαίσιο της Ελλάδας, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε άτομα που έχουν διαπράξει παράνομες πράξεις λόγο της ελαστικότητας των νόμων να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

«Η αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί, αλλά και αυτούς δεν τους αφήνουν να κάνουν τίποτα. Ύστερα τι να πούμε. Υπάρχουν άτομα που η αστυνομία τα έχει πιάσει εκατό φορές και πάλι κυκλοφορούν έξω. Έτσι δεν πάει μπροστά η κοινωνία. Δημοκρατία ωραία είναι αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων. Άμα δεν σέβεσαι τον απέναντι σου δεν είσαι τίποτα», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ