Αθλητισμος

Nike: Διέκοψε τη συνεργασία με τον Μέισον Γκρίνγουντ

Μετά τις κατηγορίες για βιασμό και τη σύλληψή του, ο άσος της Μάντσεστερ έχασε και τον χορηγό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέισον Γκρίνγουντ
Μέισον Γκρίνγουντ © EPA Pool

Η Nike ξεκαθάρισε ότι διακόπτει μέχρι νεωτέρας τη χορηγική της συνεργασία με τον Μέισον Γκρίνγουντ, που συνελήφθη για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Ο ποδοσφαιριστής Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση κατηγορούμενος για βιασμό ενημερώθηκε ότι η Nike διακόπτει τη μεταξύ τους συνεργασία

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γνωστοποίησε ότι πλέον ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν υπολογίζεται τόσο στις προπονήσεις, όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και ο βασικός χορηγός του νεαρού ποδοσφαιριστή φρόντισε να διαχωρίσει τη θέση του.

«Έχουμε διακόψει τη σχέση μας με τον Μέισον Γκρίνγουντ. Ανησυχούμε σοβαρά για τους ισχυρισμούς που του προσάπτονται και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση», ανέφερε η λιτή ενημέρωση της εταιρείας.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (30/01) στη σύλληψη του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του Χάριετ Ρόμπσον για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

 

Η ξανθιά καλλονή δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα social media που φαίνεται γεμάτη μέλωπες και με αίματα, κατηγορώντας τον εξτρέμ της Γιουνάιτεντ πως την ξυλοξόπησε. Μάλιστα, στα Social Media κυκλοφόρησε κι ένα ηχητικό, στο οποίο ακούγεται ο Γκρίνγουντ να πιέζει την Ρόμπσον να κάνει σεξ μαζί του, ενώ αυτή αρνείται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail» οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας είχαν πλήρη επίγνωση για την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του 20χρονου άσου. Πριν από μερικά χρόνια κι ενώ ήταν στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, είχε φέρει δύο γυναίκες στο δωμάτιό του μαζί με τον Φιλ Φόντεν, γεγονός που οδήγησε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τους αποκλείσει από την ομάδα. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε ξανά μία θέση στα «τρία λιοντάρια», σε αντίθεση με τον Γκρίνγουντ που παραμένει εκτός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ