Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Χωρίς Αλέξανδρο Κοψιάλη το giveaway στο Instagram

Το hashtag #Cancel_Kopsialis μετά το like του influencer σε ομοφοβικά σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tα αδέλφια Αντετοκούνμπο με τη μητέρα τους
Οι Αντετοκούνμπο συνεχίζουν χωρίς τον Αλέξανδρο Καψάλη το μεγαλύτερο giveaway στο Instagram © EUROKINISSI

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο συνεχίζουν το μεγαλύτερο giveaway στο Instagram χωρίς τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Σάλος για τον influencer μετά το like σε ομοφοβικά σχόλια.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν ότι το μεγαλύτερο giveaway στο Instagram συνεχίζεται πλέον χωρίς τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Ο γνωστός influencer και YouTuber έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και για τα όσα είπε σε βίντεο αναφορικά με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, δέχεται σφοδρή κριτική τα τελευταία 24ωρα μετά από ένα like που έκανε σε ομοφοβικά σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Στα social media έχει δημιουργηθεί το hashtag #Cancel_Kopsialis, την ώρα που αρκετοί χρήστες καλούσαν τους Αντετοκούνμπο να αναθεωρήσουν τη στάση τους για τη συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο μεγαλύτερο giveaway στο Instagram.

Ο Ηλίας Γκιώνης ήταν ο ακτιβιστής που έφερε στην επικαιρότητα την υπόθεση με τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn με πρώην σύντροφό του, όπως και την πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

 

Εκτός giveaway των Αντετοκούνμπο o Αλέξανδρος Κοψιάλης - Η ανακοίνωση στο Instagram

«Από εδώ και στο εξής το GiveAway για το σπίτι στην Αθήνα είναι αποκλειστικά υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές.

» Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά, καλή επιτυχία», το μήνυμα στο Instagram των αδελφών Αντετοκούνμπο.

antetokounmbo-giveaway.png

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ετοιμάζονται να κάνουν δώρο ένα σπίτι, αξίας 100.000 ευρώ, με θέα την Ακρόπολη. Πριν ανακοινώσουν ότι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης βγαίνει εκτός από αυτό το giveaway, είχαν δημοσιεύει το ακόλουθο βίντεο:

 

 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Παρασκευή (21/1) πραγματοποιήθηκε πορεία στο Σύνταγμα για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ