Ελλαδα

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απαντά για το hashtag #cancel_kopsialis

Τι είπε για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και τον Δημήτρη Φιντιρίκο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξανδρος Κοψιάλης
Αλέξανδρος Κοψιάλης @alexandros_kopsialis/Instagram

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απαντά σε όσους του ασκούν κριτική. Τι είπε για το hashtag #cancel_kopsialis, τον βιασμό της 24χρονης και τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσίευσε βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι δέχεται εδώ και ημέρες απειλητικά και υβριστικά μηνύματα. Ο γνωστός YouTuber και influencer μίλησε για την υπόθεση με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και για τη φιλική του σχέση με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εκφράζει τη συμπαράστασή του στη Γεωργία Μπίκα.

Παράλληλα, επαναλαμβάνει ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό της 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Πρωτοχρονιά βρισκόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απολογείται και για τα likes που έκανε σε ομοβοφικά και σεξιστικά σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη. Ο γνωστός ακτιβιστής ήταν αυτός που έφερε στην επικαιρότητα μέσω του προφίλ του την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn βίντεο με πρώην σύντροφό του, όπως και την καταγγελία που έκανε η Γεωργία Μπίκα για τον ομαδικό βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Το Twitter υπέρ των Αντετοκούνμπο που έκαναν «unfollow» στον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο giveaway

Υπενθυμίζεται ότι οι Αντετοκούνμπο έβγαλαν τον Αλέξανδρο Κοψιάλη εκτός giveaway για το σπίτι στην Ακρόπολη. Χρήστες στο Twitter επικροτούν την κίνηση αυτή με αναρτήσεις τους, εξαπολύοντας νέα σφοδρή επίθεση κατά του γνωστού YouTuber και influencer.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ