- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αυστραλία: Ακυρώθηκε και η βίζα της τενίστριας Βοράτσοβα
Στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Τζόκοβιτς
Η Ρενάτα Βοράτσοβα από την Τσεχία είναι η δεύτερη συμμετέχουσα στο Australian Open που τέθηκε υπό κράτηση.
Η Ρενάτα Βοράτσοβα από την Τσεχία είναι η δεύτερη συμμετέχουσα στο Australian Open που τέθηκε υπό κράτηση, καθώς οι αρχές της χώρας «σαρώνουν» αυτούς που μπήκαν στην Αυστραλία βάσει της ίδιας εξαίρεσης εμβολιασμού που είχε και ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς.
H Tσέχα αθλήτρια βρίσκεται πλέον στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Τζόκοβιτς ενόψει του Australian Open. Η Βοράτσοβα, νούμερο 80 στην παγκόσμια κατάταξη στο διπλό, είχε ήδη παίξει σε προθέρμανση του Australian Open στη Μελβούρνη. Οι 104 κορυφαίοι παίκτες του κόσμου αποκτούν αυτόματα είσοδο σε μια διοργάνωση Grand Slam.
Ωστόσο, προέκυψαν αναφορές ότι ακυρώθηκε η βίζα της και κρατούνταν από αξιωματούχους των Συνοριακών Δυνάμεων στο Park Hotel στο Κάρλτον.
Η Βοράτσοβα είχε επικαλεστεί τον ίδιο λόγο με τον Τζόκοβιτς, ο οποίος φαινόταν ότι η «φυσική ανοσία» έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό τους τελευταίους έξι μήνες.
Η αυστραλιανή κυβέρνηση διευκρίνισε την Παρασκευή ότι μια πρόσφατη μόλυνση δεν σημαίνει ότι ένας ξένος υπήκοος μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα χωρίς να έχει εμβολιαστεί πλήρως.
Το ABC αναφέρει ότι παραμένει ασαφές εάν η τενίστρια θα εγκαταλείψει τη χώρα αμέσως ή θα αμφισβητήσει την απόφαση στο δικαστήριο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.