Αθλητισμος

Στεφανίδη: Μετά τον Αντετοκούνμπο, «παράπονο» και για τη Σάκκαρη

«Οι άλλες είμαστε του πεταματού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Στεφανίδη: Μετά τον Αντετοκούνμπο, αμφισβητεί και την πρωτιά της Σάκκαρη στα βραβεία του ΠΣΑΤ
Κατερίνα Στεφανίδη ©EUROKINNISSI/ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά τον Αντετοκούνμπο, αμφισβητεί και την πρωτιά της Σάκκαρη στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Μετά τη διαφωνία της Κατερίνας Στεφανίδη για την ανακήρυξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς για το 2021 και όχι του Μίλτου Τεντόγλου, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης εξέφρασε «παράπονο» και για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη σε γυναίκα αθλήτρια της χρονιάς στα βραβεία ΠΣΑΤ.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Twitter ο οποίος σχολίασε πως «και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σακαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα», του είπε ότι: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο, άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

stefanidi.jpg

Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση για Τεντόγλου και Αντετοκούνμπο

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στεφανίδη τοποθετήθηκε μέσω του Twitter σχετικά με το βραβείο του πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, τονίζοντας ότι αυτό έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστ@@ε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε αρχικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ