Αθλητισμος

Χρυσή Ολυμπιονίκης δείχνει τα σημάδια του ξυλοδαρμού της (εικόνα)

Η Γαλλίδα Μαργκό Πινό ξυλοκοπήθηκε από τον προπονητή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαργκό Πινό (Margaux Pinot) κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο στην Πράγα (2020)
Η Μαργκό Πινό (Margaux Pinot) κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο στην Πράγα (2020) © EPA/MARTIN DIVISEK

Η Μαργκό Πινό, Ολυμπιονίκης στο τζούντο, ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο και προπονητή της. Η φωτογραφία στο Instagram με τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό της.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η χρυσή Ολυμπιονίκης του τζούντο Μαργκό Πινό. Η Γαλλίδα αθλήτρια, όπως καταγγέλλει, ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο και προπονητής της.

Στην καταγγελία της η 27χρονη τζουντόκα Margaux Pinot αναφέρει ότι όλα έγιναν μέσα στο σπίτι της την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2021. Ο Αλέν Σμιτ της επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε, χτυπώντας παράλληλα το κεφάλι της στο πάτωμα. Η ίδια βρήκε καταφύγιο στο σπίτι των γονιών της. Στη συνέχεια πήγε στις αρχές και κατήγγειλε τον σύντροφο και προπονητή της.

«Με έβρισε, με γρονθοκόπησε, χτύπησε το κεφάλι μου στο πάτωμα αρκετές φορές, και στο τέλος με στραγγάλισε» γράφει η Γαλλίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του τζούντο στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία με τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό της.

«Τι αξία έχει η συκοφαντική υπεράσπισή τους απέναντι στις πληγές μου και το αίμα που χύθηκε στο πάτωμα του σπιτιού μου; Τι χρειαζόταν; Ισως να πεθάνω, τελικά; Πιθανότατα το τζούντο ήταν αυτό που με έσωσε. Η σκέψη μου όμως είναι σε εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο» καταλήγει στο μήνυμά της η Μαργκό Πινό, η πρωταθλήτρια του τζούντο που ξυλοκοπήθηκε από τον προπονητή και σύντροφό της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ