Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Είχα αφυδατωθεί, έψαχναν 45 λεπτά να βρουν φλέβα

«Για να μου βάλουν ορό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το τρόπαιο του ΝΒΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το τρόπαιο του ΝΒΑ © EPA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως μετά το Game 5 με τους Σανς είχε αφυδατωθεί και έψαχναν επί 45 λεπτά φλέβα για να του βάλουν ορό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν μετά το Game 5 με τους Σανς, τονίζοντας πως υπέστη αφυδάτωση.

«Βρίσκομαι στα ντους, έχω μόνο μία πετσέτα στη μέση μου και αρχίζουν οι κράμπες», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης και πρόσθεσε: «Τότε είναι που τα χείλη μου γίνονται μωβ και τα χέρια μου άρχισαν να ασπρίζουν. Μπορείς να μου δώσεις έναν σκουπιδοτενεκέ;», ζήτησε από ένα μέλος της ομάδας και κατόπιν έκανε πέντε φορές εμετό.

Γρήγορα, το ιατρικό επιτελείο των Μπακς συνειδητοποίησε ότι έχει υποστεί αφυδάτωση και έσπευσε να του χορηγήσει ορό. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε χρειάστηκαν 45 λεπτά για να βρουν μία φλέβα. Όταν πλέον επέστρεψε στο ξενοδοχείο, για να ξεκουραστεί, χρειάστηκε να του χορηγηθεί άλλη μία φιάλη.

Το ίδιο συνέβη και μετά τον ιστορικό, για τους Μπακς, 6ο τελικό και τους 50 πόντους που πέτυχε, απέναντι στους Φίνιξ Σανς. «Ξανά αφυδάτωση, ξανά ορός», δήλωσε ο Greek Freak.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ